Citat:
În prealabil postat de codana
andrei,am o alta parere.
biblia spune ca, dupa nastere, femeia este necurata o perioada de timp,ca in perioada menstruatiei nu poate sa fie in apropierea lui dumnezeu(altar),ca femeia este facuta din barbat ca ajutor al acestuia si ca preotia a fost data de dumnezeu, barbatului,ca cel ce aduce jertfa(in VT)sa fie atent ca aceasta sa fie fara cusur.de aceea intreb:daca nu faci ceea ce-ti cere seful tau,ai sansa de a lucra in continuare sub comanda lui?concluzia la care ai ajuns, are la baza documente,marturii credibile?si aprepo, in rai a fost si barbat si femeie
|
Foart simplu si iti spun cum.
femeile pot lucra in grup ca si Preotii.
Cind una-i pe necuratie friiele Tainelor sa fie preluate de alta sau daca doreste poate angaja ca suplinitor un preot, (ca in invatamint)
Adriana a explicat foarte bine prin exemple ale Apostolului Pavel care nu facea nici o diferenta si daca stam sa tragem niste concluzii, femeia bogata, Lucretia parca, cea care oferea casa cred ca loc de intilniri crestine ca era mai mult decit ceremoni-maestra si organizatoare de seri crestine si rugaciuni comune....banuiesc eu ca era si preoteasa