Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2011, 21:05:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
andrei,am o alta parere.
biblia spune ca, dupa nastere, femeia este necurata o perioada de timp,ca in perioada menstruatiei nu poate sa fie in apropierea lui dumnezeu(altar),ca femeia este facuta din barbat ca ajutor al acestuia si ca preotia a fost data de dumnezeu, barbatului,ca cel ce aduce jertfa(in VT)sa fie atent ca aceasta sa fie fara cusur.de aceea intreb:daca nu faci ceea ce-ti cere seful tau,ai sansa de a lucra in continuare sub comanda lui?concluzia la care ai ajuns, are la baza documente,marturii credibile?si aprepo, in rai a fost si barbat si femeie
Foart simplu si iti spun cum.
femeile pot lucra in grup ca si Preotii.
Cind una-i pe necuratie friiele Tainelor sa fie preluate de alta sau daca doreste poate angaja ca suplinitor un preot, (ca in invatamint)

Adriana a explicat foarte bine prin exemple ale Apostolului Pavel care nu facea nici o diferenta si daca stam sa tragem niste concluzii, femeia bogata, Lucretia parca, cea care oferea casa cred ca loc de intilniri crestine ca era mai mult decit ceremoni-maestra si organizatoare de seri crestine si rugaciuni comune....banuiesc eu ca era si preoteasa

Last edited by andreicozia; 19.01.2011 at 21:08:39.

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04