![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
biblia spune ca, dupa nastere, femeia este necurata o perioada de timp,ca in perioada menstruatiei nu poate sa fie in apropierea lui dumnezeu(altar),ca femeia este facuta din barbat ca ajutor al acestuia si ca preotia a fost data de dumnezeu, barbatului,ca cel ce aduce jertfa(in VT)sa fie atent ca aceasta sa fie fara cusur.de aceea intreb:daca nu faci ceea ce-ti cere seful tau,ai sansa de a lucra in continuare sub comanda lui?concluzia la care ai ajuns, are la baza documente,marturii credibile?si aprepo, in rai a fost si barbat si femeie
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by cocacoc; 19.01.2011 at 20:12:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne iubeste pe toti.Mantuieste femei si barbati deopotriva.Doar oamenii pot fi misogini.
__________________________________________________ __________________________ Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta. |
|
||||
|
||||
![]()
parerea ta.
si daca dumnezeu nu crea femeia, tot misogin era??? si daca dumnezeu nu crea omul,puteai sa spui ca este misogin??? cei ce cred ca nu exista dumnezeu ii pot da calificative?pot ei sa-l jigneasca pe dumnezeu?pot ei jigni ceva ce nu exista?
|
|||
|
|||
![]()
Asta daca tu consideri ca preotia este o binecuvantare sau ceva de dorit pentru femei. Daca e ceva ce le depaseste, misoginul esti tu, ca le pui sa faca ceva ce este peste puterile lor.
Pe bune, de ce ar dori o femeie sa se intineze cu pacatele altora la spovedanie si sa cante zilnic aceleasi cantece bizantine si sa poarte sutana? Doar de dragul de a-i fi sarutata mana? Oricum femeilor li se saruta mana, asa ca ...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Daca mai sunt si altii cu indoieli recomand:
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...tfeste-tacand/ Linkurile si comentariile de la final sunt de asemena utile. 13. Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea. 14. Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dragut ca intotdeauna,Cristian:)
Nu avem decat sa ne bucuram ca exista oameni ca tine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este...Ochii sunt chipul sufletului....nu doar pentru femei ci si pentru barbati...Cat despre preotie, departe de a fi misoginism , insa este un atribut masculin. Unde sta scris in Scritura ca trebuie sa fie sau poate fi o femeie preot?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
femeile pot lucra in grup ca si Preotii. Cind una-i pe necuratie friiele Tainelor sa fie preluate de alta sau daca doreste poate angaja ca suplinitor un preot, (ca in invatamint) Adriana a explicat foarte bine prin exemple ale Apostolului Pavel care nu facea nici o diferenta si daca stam sa tragem niste concluzii, femeia bogata, Lucretia parca, cea care oferea casa cred ca loc de intilniri crestine ca era mai mult decit ceremoni-maestra si organizatoare de seri crestine si rugaciuni comune....banuiesc eu ca era si preoteasa Last edited by andreicozia; 19.01.2011 at 21:08:39. |
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|