![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Chestia e ca unii pesti (si vietati acvatice) sunt de apa dulce iar altele de apa sarata. Pana la urma care si cum au supravietuit? Oricum eu nu vreau sa ma indoiesc de ce zice Scriptura! Pana la urma puterea lui Dumnezeu este infinita si depaseste cu mult capacitatea noastra de intelegere,asa ca mai bine prefer sa merg pe principiul "crede si nu cerceta" decat sa dau seama. Chiar si Iisus i-a spus lui Toma dupa ce a vazut ceea ce (initial) ii parea imposibil,ne neinteles: "Si nu fi necredincios,ci credincios!"
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar de ce nu mergi pe "cauta si vei afla"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca am avea mintea indumnezeita, am intelege cu usurinta cuvintele scripturii privitoare la arca lui Noe si la potop. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar asa cum sublinia si George, in momentul in care vom ajunge sa fim preocupati de mantuire, vom putea ajunge sa avem raspunsuri si la intrebarile legate de Arca lui Noe. Dar in prezent, omul stand in afara dialogului cu Dumnezeu, cu Cel ce i-a poruncit lui Noe sa faca o corabie si sa aduca in ea animalele, nu poate decat sa speculeze. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar pentru unul ca mine aceste detalii sunt foarte importante. eu trebuie sa stiu ca sa cred. iar ce spui tu nu face decat sa-mi confirme ca Potopul este doar un mit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In limbajul Sfintei Scripturi, credinta inseamna certitudine. "si noi am crezut si am cunoscut ca Tu esti Hritosul, Fiul Dumnezeului celui viu" Ioan 6,69 crestinii ortodocsi sunt chemati la Hristos care ne spune "și veți cunoaște Adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” Ioan 8,32. Adevarul ne este accesibil caci Dumnezeu insusi ne da aceasta certitudine “... și Mă veți căuta și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima voastră” Ieremia 29,13. Last edited by Eugen7; 19.01.2011 at 09:44:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca a plouat atat cat apa a crescut dramatic, nu uita ca apa de ploaie este dulce, nu sarata. S-ar fi putut forma curenti gigantici de apa dulce sau asa-zise "lacuri" de apa dulce izolata de cea marina, incat pestii raurilor si ai lacurilor sa se fi refugiat acolo pentru perioada Potopului. Toate din pronie divina, nu de la sine vrere.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate nu de la sine,dar Dumnezeu este atotputernic,nu? Si chiar si azi avem astfel de exemple. De exemplu lacul Balhas daca nu ma insel este jumatate sarat jumatate cu apa dulce.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arca lui Noe - descoperita? | colaps | Generalitati | 0 | 28.04.2010 17:22:05 |
|