![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
O spun mai direct: Nu te cred (și am motive serioase, căci cunosc bine principiul adventist în această privință)că acel pastor a putut rosti o așa gogomănie (că adventiștii sunt mântuiți și iertați " indiferent daca pacatuiesc din nou"). Ai înțeles greșit, ori ai făcut o afirmație voit mincinoasă. Deci oricum.... te-ai pripit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am înțeles, doar că această denumire nu ne-am dat-o noi, ci ortodocșii. Desigur într-un sens peiorativ (unii ortodocși ne numesc chiar pocăniți). |
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau dar te contrazic , cunosc penticostali care se autointituleaza ''pocaiti'', si sa stii ca nu ortodocsii le au dat aceasta denumire ci ei, oricum eu nu ii numesc ''pocaiti'' ci neo protestanti.de curiozitate ce fel de confesiune ai?
|
|||
|
|||
![]()
Sunt adventist de ziua a șaptea, iar noi folosim apelativul "frate" și "soră", nu "pocăitule". Poate or fi și din aceia, eu încă n-am auzit de asemenea penticostali.
|
|
||||
|
||||
![]()
De exemplu, la mine in oras este o cladire, ca nu e biserica, ce se foloseste drept loc de rugaciune pentru Crestinii dupa Evanghelie, dar sunt cunoscuti sub numele de "pocaiti" si nu sunt deranjati de asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In general toti cei ce-si manifesta credinta sunt numiti pocaiti. Chiar daca sunt ortodocsi. Cum ti-ai schimbat putin comportamentul, cum ti-ai pus o fusta sub genunchi, te-ai lasat de fumat, sau nu mai mergi la o bauta, esti catalogat ca pocait. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Postul la [neo]protestanti | Florin-Ionut | Secte si culte | 131 | 21.01.2013 14:41:56 |
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|