![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, asa da. Esti ceva mai credibil acum.
Citat:
Pentru unul care vine fara prejudecati sunt insa multe chestii atractive, duhovnicesti, sublime chiar. Unul ar fi inchinarea in Duh si in Adevar. Cand intra omul si ii vede pe toti din adunare cantand din toata inima laudele Domnului este coplesit de prezenta lui Dumnezeu. Apoi aude Predica, mesajul din Scripturi. Este clar, limpede, relevant. Isi da seama ca ii vorbeste Dumnezeu si de multe ori crede ca predicatorul il cunoaste si vorbeste doar pentru el. Cum sa mai plece de acolo, zi tu? Cum sa plece din locul in care se prezinta Dumnezeu si in care o comunitate unita de credinciosi il inconjoara cu dragoste? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce este frumos, ca azi credeti una si maine alta? Citat:
Nu stiu din ce cult faci parte, dar penticostalii is praf la ceva frumos, baptistii- momentan sunt pierduti, adventistii-astia si acum se uita catre porc si mar vrea sa-l mananace.. Ce e frumos si placut, sa vezi cum dau din maini in adunari? sau cum plang? sau danseaza? Ce predica? la voi in predica se copntrazice invatatura BO... Nu este D-zeu prezent peste tot si in toti...si diavolul are o imparatie, si oameni care cauta ura, dezbinare, ratacire, inselare, amagire...etc.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneata poate folosești telefoane cu suprataxă, nu e cazul telefoanelor de la SperanțaTV. Ba, din 10 ianuarie există chiar un telverde. Asta pentru mai corecta informare!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mare adevăr! În locul acestei platitudini, mai bine ne serveai "la voi se contrazice învățătura Scripturii". Ți-a fi fost frică că nu te crede nimeni. Nici măcar ortodocșii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pina voi ajunge sa intreb un preot ramin la concluzia pe care am tras-o in postarea anterioara: sectele/cultele neo protestanta respecta din Vechiul Testament numai zeciuiala (toti), carnea de porc (unele din ele), sabatul (unele din ele) si legile lui Moise. Din Noul Testament nu se respecta nimic. Multumesc ca aratati ca nu respectati Sfinta Scriptura, iar cei care se gindesc la viata vesnica trebuie sa va ocoleasca (si sa va converteasca, daca DUmnezeu vrea).
Last edited by nutucutu; 13.01.2011 at 08:09:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu! ma uit chiar pe speranta TV si chiar mi drag Aron Moldovan, si am si spus de ce. Foloseste Scriptura , ai dreptate, pe EGWhite chiar deloc (din cate am vazut eu). Dar in orice expunere de credinta foloseste la inceput "mi se pare ca...", "cred ca vrea sa spuna ca..." sau alte expresii... Am vazut asta-noapte o redifuzare a unei emisiuni in care pastorul Aron, nesanatos ca toti ceilalti amagiti ai satanei, isi argumenta prostia si inselaciunea folosindu-se de negarea invataturilor ortodoxe.. Eu cred ca, daca n-ar fi ortodoxia si catolicismul , n-ar fi nici o secta NP...sectele am impresia ca sunt parazitii care traiesc atasati de BO si BC, separat nu pot...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu stiu ce te tot foiesti, ca invatatura voastra este de la o femeie, nicidecum de la D-zeu...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unul ar fi inchinarea in Duh si in Adevar. Ortodocsii nu se inchina in Duh si in Adevar? Cand intra omul si ii vede pe toti din adunare cantand din toata inima laudele Domnului este coplesit de prezenta lui Dumnezeu.[/quote] Si in Biserica se lauda Dumnezeu. Apoi aude Predica, mesajul din Scripturi. Este clar, limpede, relevant. Isi da seama ca ii vorbeste Dumnezeu si de multe ori crede ca predicatorul il cunoaste si vorbeste doar pentru el.[/quote] In predicile ortodoxe nu tot despre mantuire vorbeste preotul? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|