![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca unul din criteriile necesare pentru a deveni neo-iudeu, pardon, adventist este sa urasti logica elementara.. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe a treia. O veți descoperi după citirea mai atentă a întâmplării. Vedeți ce a intenționat Dumnezeu dându-i lui Petru acel vis.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() De fapt înțeleg ceva, Satana poate uneori să-ți pună pe ochi un văl atât de gros și să te prindă atât de bine, încât să crezi că 2+2=5. Știam și până acum că te poate face să nu vezi anumite lucruri și să le interpretezi cum vrea el, dar chiar în halul acesta nu mi-am imaginat că se poate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Eu (adventistul) am cercetat cu atentia pasajul respectiv, iar tu - ortodoxul, pentru ca n-ai aceeasi parere cu mine, esti superficial". Maturizati-va, domnule. Se vede foarte bine ce a intentionat Dumnezeu prin acel vis, risipirea prejudecatilor lui Petru, atat ca misionarism fata de neamuri cat si in chestiunea animalelor curate/necurate. Trebuie sa fii adventist ca sa ai impresia ca Dumnezeu ar pune pe cineva sa faca o prostie (cum ar fi mancarea din animale necurate, dupa adventisti) ca de fapt respectivul sa inteleaga ceva bun (ca trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de neamuri). Chiar nu inteleg cum de puteti sustine ca partea rituala a Legii a fost desfiintata dar regula cu mancarurile curate/necurate care tine de acest ritual au ramas in picioare. Last edited by AlinB; 11.01.2011 at 18:08:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu mă așteptam să înțelegeți. Dvs. aveți o curioasă interpretare literalistă a viselor/vedeniilor revelate în Scriptură. Cum puteți aprecia faptul că un creștin (și încă un sfânt apostol) refuză să asculte porunca clară a lui Dumnezeu? Și mai ales fără nici o urmare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Îmi puteți explica cum ținea de "acest ritual", deși diferențierea se făcea cu sute de ani înainte de darea legii ceremoniale și de apariția primului evreu pe pământ? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, vorbea un neoprotestant care e în permanență acuzat de înțelegerea literalistă a Scripturii. Cu toate acestea, nu există topic în dispută pe care să nu se adeverească contrariul.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, e evident că Sf. Petru a mâncat cu păgânii și că Dumnezeu i-a zis că să mănânce orice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Q.E.D. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|