![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Mitul acesta a fost destrămat de mai bine de 30 de ani! |
|
|||
|
|||
![]()
Te desparți greu de ce iubești...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Asta imi spuneam si eu, putin mai devreme.
Sa se adevereasca vorba romanului, care zice ca "cea mai gustoasa leguma tot porcul ramane" ?! Am vazut ca s'a ajung iarasi la folosirea cuvintelor "curat" si "necurat". Cine l'ar citi pe Sfantul Pavel, ar intelege cat de simpla este aceasta problema a hranei. Totul este curat, caci Dumnezeu nu a facut nimic necurat. Necurate ajung lucrurile si animalele prin reaua raportare la ele a omului.
|
||||
|
||||
![]()
Hi, my name is John... si acusi fac doi ani de cand n-am mancat porc!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da, când au făcut mâncarea erau încă păgâni. Dacă m-aș lua după tine, Dumnezeu n-avea ce face și i-a spus lui Petru, doar așa în glumă să junghie și să mănânce "dobitoacele cele cu patru picioare ale pământului și fiarele și târâtoarele și păsările cerului", chiar și cele spurcate, după cum reiese din versetele "8.Și am zis: Nicidecum, Doamne, căci nimic spurcat sau necurat n-a intrat vreodată în gura mea. 9. Și glasul mi-a grăit a doua oară din cer: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate.". Dar după tine e doar o povestioară.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, da. Au pus mâncarea la frigider pe când erau păgâni, special să-l servească pe Petru când va veni (apropos, nu toți păgânii mâncau porc
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cum interpretați voi că i-a arătat Dumnezeu lui Petru TOATE animalele din lume și i-a spus "înjunghie și mănâncă", inclusiv cele spurcate până la acea vreme?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar probabil aceste lucruri sunt prea grele.... e mai facilă interpretarea că de la acest moment creștinii pot mânca porc (mă mir că nu și celălalte lighioane)... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci ce sa credem, ca Scriptura este mincionoasa sau neoprotestantii sunt mincinosi? Prefer sa merg pe a doua varianta. Dvs.? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|