![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Foști păgâni. Actualmente primitori ai Cuvântului, cum reiese din text.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, când au făcut mâncarea erau încă păgâni. Dacă m-aș lua după tine, Dumnezeu n-avea ce face și i-a spus lui Petru, doar așa în glumă să junghie și să mănânce "dobitoacele cele cu patru picioare ale pământului și fiarele și târâtoarele și păsările cerului", chiar și cele spurcate, după cum reiese din versetele "8.Și am zis: Nicidecum, Doamne, căci nimic spurcat sau necurat n-a intrat vreodată în gura mea. 9. Și glasul mi-a grăit a doua oară din cer: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate.". Dar după tine e doar o povestioară.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, da. Au pus mâncarea la frigider pe când erau păgâni, special să-l servească pe Petru când va veni (apropos, nu toți păgânii mâncau porc
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum interpretați voi că i-a arătat Dumnezeu lui Petru TOATE animalele din lume și i-a spus "înjunghie și mănâncă", inclusiv cele spurcate până la acea vreme?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar probabil aceste lucruri sunt prea grele.... e mai facilă interpretarea că de la acest moment creștinii pot mânca porc (mă mir că nu și celălalte lighioane)... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci ce sa credem, ca Scriptura este mincionoasa sau neoprotestantii sunt mincinosi? Prefer sa merg pe a doua varianta. Dvs.? |
|
|
|||
|
|||
|
Pe a treia. O veți descoperi după citirea mai atentă a întâmplării. Vedeți ce a intenționat Dumnezeu dându-i lui Petru acel vis.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De fapt înțeleg ceva, Satana poate uneori să-ți pună pe ochi un văl atât de gros și să te prindă atât de bine, încât să crezi că 2+2=5. Știam și până acum că te poate face să nu vezi anumite lucruri și să le interpretezi cum vrea el, dar chiar în halul acesta nu mi-am imaginat că se poate. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici nu mă așteptam să înțelegeți. Dvs. aveți o curioasă interpretare literalistă a viselor/vedeniilor revelate în Scriptură. Cum puteți aprecia faptul că un creștin (și încă un sfânt apostol) refuză să asculte porunca clară a lui Dumnezeu? Și mai ales fără nici o urmare...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
voi si musulmanii aveti probleme cu carnea de porc crestinii nu au ... ps: de fapt cred ca sunt evreii, musulmanii si voi |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 14.03.2010 00:01:16 |
| A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 16:48:08 |
| De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 21:41:20 |
|
|