![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Dumnezeu există și L-am slujit, am câștigat totul. Iarăși, nimic mincinos. Dacă Dumnezeu nu există și L-am slujit, nu am pierdut nimic. Nici aici nu e nimic mincinos. Atrag atenția că ai2 minte, conștient sau inconștient, fiindcă i s-a demonstrat de mai multe ori un lucru și continuă să repete aceleași minciuni, în speranța poate că o minciună repetată devine adevăr.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultima e insa trasa de par. Si am mai scris si repet pana intelegi. Daca crezi si nu exista pierzi timp, bani si sansa sa te bucuri de singura viata pe care o ai. Asadar, varianta a treia este mincionoasa. Uita-te cati bani se baga in biserici si uita-te ca unii se arunca de la balcon pentru ca se iau bani de la copii. Chiar n-am pierdut nimic? Nu avem o tara civilizata pentru ca suntem creduli si tu chiar nu realizezi ca am pierdut foarte mult? Mai evident de atata mai greu. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pe lângă această ipocrizie, faci greșeli de logică. Ți-am mai spus dar fiindcă te faci că plouă și repeți aceleași minciuni trebuie să-ți repet: dacă nu există Dumnezeu, nu există nimic pe lumea cealaltă. Dacă nu există nimic pe lumea cealaltă și dispari, nu mai contează dacă te-ai bucurat sau nu de viață, nu mai contează nimic. Tu repeți aceeași prostie fiindcă în subconștientul tău, în ciuda a ceea ce spui, tu crezi că totuși vei trăi veșnic și te vei bucura de faptul că ți-ai trăit și viața de acum. Greșeală de logică penibilă. Și asociezi slujirea lui Dumnezeu și sacrificarea vieții de acum cu anostitatea, ceea ce este o idee preconcepută și falsă. Așa cum spune Domnul Hristos în evanghelie, este un paradox: atunci când renunți la lucruri pentru Dumnezeu te îmbogățești, și nu numai în planul veșnic viitor ci și în cel de acum: Iisus i-a răspuns: Adevărat grăiesc vouă: Nu este nimeni care și-a lăsat casă, sau frați, sau surori, sau mamă, sau tată, sau copii, sau țarine pentru Mine și pentru Evanghelie, Și să nu ia însutit - acum, în vremea aceasta, de prigoniri - case și frați și surori și mame și copii și țarine, iar în veacul ce va să vină: viață veșnică. Citat:
Și ce minciuni am spus? Iar apelul din sfârșit ce e, o nouă încercare de manipulare? Vrei să pari sincer?