![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ca si cum ti-as demonstra ca teorema lui Lagrange este logica dpdv matematic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Am si o intrebare indiscreta la care evident poti sa nu raspunzi. Cam cati bani dai la biserica pe luna/an? Sau cati bani crezi ca da un crestin in medie la biserica? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu văd de ce ar fi o întrebare "indiscretă". Eu dau mai puțin decât ar trebui și mai puțin decât aș dori. Și dintre toți banii pe care îi dau, sunt cei după care îmi pare cel mai puțin rău.
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite, acest raspuns mi-a placut cel mai mult...Scurt si la obiect....Si...mi se potriveste si mie...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se pare ca aici avem de-a face cu un domn de stiinta. Ei bine, domnule de stiinta, citeste cartea Zero - biografia unei idei periculoase, a matematicianului Charles Seife si o sa intelegi ce-am vrut sa spun. Pana atunci, fii rau, da bun! Si inca ceva: da-mi exemplu de o demonstratie matematica ce nu are logica. Last edited by razvan_andrei; 11.01.2011 at 01:18:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea cu banii vroia sa evidentieze faptul ca daca tu crezi si nu exista D-zeu sau exista si il cheama altfel, ai pierdut ceva mai mult decat nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar de ce nu evidentiezi ca daca Exista Dumnezeu, dupa ce mori pierzi mai muuult decat cativa bani, poate iti pierzi chiar sufletul. (am zis poate (da sau nu) sa nu intelegi ca te condamn eu in vreun fel) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteleg ca daca exista D-zeu pierd mult. Totusi, tinand cont de caracteristicile zeului crestin, unul dintre miile de zei existenti si carora li se poate aplica pariul lui Pasca, prefer sa pierd. Nu de alta, dar pentru mine, iadul n-ar fi mai rau decat raiul langa crestini. Tortura psihica e mai rea decat cea fizica. |
|