Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 01:29:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Sa ne referim la maternitati: oricine stie ca o femeie gravida internata in spital, cel mai probabil nu are voie sa se miste din pat iar o lauza abia se sprijina de pereti sa ajunga pana la toaleta. Daca e asa, capela sau biserica din curtea spitalului nu le este accesibila, chiar daca ar dori sa ajunga acolo. In acest caz, eu cred ca ar fi de dorit ca in fiecare zi preotul sa bata la usa salonului, eventual spre seara cand se termina cu vizitele doctorilor, analize si agitatia specifica spitalului.
ESTE NEVOIE DE PREOT PENTRU BOLNAVII SPITALULUI.
Multumim, Cristina, ca ai ridicat aceasta problema. Noi, care nu am avut, sau nu mai avem tangente cu maternitatea, nici nu banuim cate de necesara este prezenta unui preot acolo.
Poate ca si personalul medical ar putea pune mana pe telefon, pentru a chema preotul spitalului in cazurile numite de tine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul misionar Anamaria_anca Preotul 10 04.05.2015 11:29:51
Preotul de mir idealist Preotul 9 22.07.2010 23:44:41
preotul madalinutza Preotul 5 06.05.2009 17:33:05
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi pui Generalitati 2 25.11.2008 23:01:58
preotul verona Din Noul Testament 4 10.09.2008 22:30:58