![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca urmare nu este nimic concludent! Yeshua(Iisus) doar le clarifica parintilor lui prioritatile Lui de credincios in Tatal nostrual tuturor. De nicaieri nu se poate trage concluzia ca El este nascut de Dumnezeu. NICAIERI NU AFIRMA aceasta legatura ORGANICA ci doar duhovniceasca pe care o avem cu totii. Astept citate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti oamenii considera ca sunt fii lui Dumnezeu,dar numai copilul Iisus a dat acest raspuns la 12 ani. Aceasta e diferenta intre o afirmatie teoretica,si minunea de a auzi un copil dand un astfel de raspuns. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El nu este nascut de Dumnezeu, ci de Sfanta Fecioara Maria. Eu asa inteleg replica data de Iisus la 12 ani in templu; toti preotii erau uimiti de intelepciunea unui baietas de 12 ani si cu atat mai uimitoare este intrebarea retorica ''oare nu in Casa Tatalui meu ar trebui sa fiu?'' Nu am spus nimic despre legaturi organice cu Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am spus ''intelept'' din cauza ca inteligent mi se pare prea...pragmatic; preotii au fost uimiti cand el nu doar arata cate stia, ci mai ca nu ii invata si pe ei, mai-marii bisericii dovedind astfel o cunoastere adanca a scrierilor sfinte dar si a vietii. Evident ca se poate pune totul in discutie dar mie mi s-a parut relevanta afirmatia lui Iisus data in templu mai ales in conditiile in care nu ti se mai spune aproape nimic despre perioada care a urmat pana la varsta de 30 de ani; la 12 ani constientizeaza si la 30 actualizeaza. Eu cred ca in acea perioada el s-a pregatit duhovniceste pentru destinul Sau. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna faptul ca la 30 de ani se actualizeaza...NIMIC draga heurtebise! decit un exemplu de folosire a unui limbaj de lemn, "s-a pregatit" destinul", vorbe marete dar fara substanta. Concret, din traditiile lor, vorbind concret insa, aflam de la evrei altceva, care stiu ca nu pica favorabil cu incremenirea noastra in ceea ce vrem noi sa stim insa: Oricine era neinsurat si voia sa vorbeasca oamenilor trebuia mai intii sa explice de ce nu este insurat si nu are copii. DECI CU ASTA SE INCEPEA DISCUTIA! nu cu Dumnezeu! Acum nu am timp insa am aflat multe detalii ale dilemelor lor cu privire la Yeshua, direct de la evrei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare. Caut raspuns | Bogdan N | Calugarul | 24 | 15.02.2012 22:39:36 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
nu gasesc un raspuns | piedonee | Generalitati | 7 | 11.09.2011 14:31:52 |
O intrebare fara raspuns! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 27.12.2010 19:59:39 |
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! | nede_mar | Intamplari adevarate | 2 | 01.06.2009 11:20:58 |
|