![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
citisem si eu astea mai demult ... interesant ... am vazut pe net ca intr-adevar unele asa sunt... cu lenon, presedintele, titanic... oricum adevarat este ca pe Dumnezeu nu avem voie sa Il luam in ras... ce ni se intampla noua, mai mult sau mai putin grav este consecinta faptelor noastre.... ne meritam soarta ... si cand ma gandesc de cate ori m-am infuriat si l-am acuzat pe Dumnezeu sau ziceam ca ce mi-ai dat mie asa ceva ? in loc sa Il rog sa ma ajute sa remediez situatia ...
![]() Last edited by Mirela0110; 12.12.2010 at 21:38:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Domn'le!
Pe mine m-a fascinat ce exemple dai..Bine bine..inteleg ca e de pe cititiscripturile.to insa ..Lennon si Scott? Lennon a fost ucis de un fanatic religios.Uite consecintele pe care le da Dumnezeu printr-un om cu probleme psihice. Scott a murit in propria voma pentru ca ii placea alcoolul cam prea mult,nu pentru ca a cantat Highway to hell... La fel si la ceilalti.De ce niste cauze pur si simplu logice trebuie sa isi gaseasca conotatia divina atunci cand avem deja indestulatoarea stiinta?ce sa mai vorbesc stiinta..nu e cine stie ce filosofie ca poti sa te inneci cu voma daca bei ca porcul.
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Care multe?Sunt si popi calcati de masina,sa stii!
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai multimea oamenilor importanti ce au curajul sa rosteasca astfel de sfidari fata de Dumnezeu,e destul de mica.Ei,cum se face,ca din aceasta multime redusa,un numar asa de mare,si la un interval asa scurt ,au avut de suferit ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Generalizezi...nu te uiti cati atei declarati traiesc bine mersi.
|
|||
|
|||
![]()
Tic-tac, tic-tac! Sa vezi ca o sa moara! D-zeu rabda cat rabda dar pana la urma...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da-mi tu exemple de astfel de oameni importanti care au hulit pe Dumnezeu,si apoi sa analizam sfarstiul lor,sa vedem daca nu cumva au avut de suferit. Pentru mine aceste "coincidente" de aici nu sunt un argument hotarator,dar si una singura de ar fi fost,pe mine ma intereseaza simbolistica acestor cazuri.Faptul ca exsita undeva cineva care asteapta cu rabdare intoarcerea noastra.. |
|
|||
|
|||
![]()
LA fel si tigara,ca sa dau un exemplu mai la-ndemana,te lasa sa te bucuri 20-30-40 chiar 50 de ani,si la batranete ,chiar si mai devreme,te lasa sa duhnind a tutun si mori in propriul fum,de diferite boli pulmonare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Acuma poate n-ai aflat dar si unii care au facut misto de Alah ai mierlit-o intr-un timp scurt. Asa ca suntem intr-o dilema. Care zeu e mai adevarat in functie de numarul de morti din tabara glumetilor!?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|