Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2010, 18:19:27
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu sunt de acord sa faci sex inainte de casatorie.
Da daca s-a intamplat sa ramana o fata insarcinata,si nu vrea copilul asta nu inseamna ca respectivul copil nu e binecuvantarea lui Dumnezeu pentru Romania,BOR poate sa faca institutii unde sa fie crescuti copii.
Daca statul nu e in stare sa ii creasca nu are decat sa faca statul sosele si autostrazi si ce o mai face,ce e necesar s-o gasi sa cresti respectivii copii.
Te duci la cerut bani la UE,la WCC la UNICEF pe unde s-o putea ca sa cresti respectivi copii.
Da trebuie sa se interzica avortul.Avortul e ceva barbar care nu ar trebui practicat in secolul 21.
Prezervativul parerea mea sa fie lasat,dar anticonceptionalele avortive sa nu fie lasate (astea pe langa avort provoaca uneori si cancer mamar la femei).Asta sa se faca prin lege.Cei din UE poate o sa comenteze initial dar o sa vada ca aceasta politica e buna (ca si ei se confrunta cu scaderea populatiei) si probabil o sa o adopte si ei.

Nu ati vazut reportajul acela cu mrea din Ucraina crestin ortodoxa de cresc nu stiu cati copii?
Pai daca acolo se poate face asa la noi de ce sa nu se poata face?
Parintele Tanase vad ca il ajuta Dumnezeu de are grija de nu stiu cati copii.
Daca copii ii cresti si ii educi bine ai si viitorul Romaniei asigurat.

Apoi daca fetele o sa stie ca nu ai voie sa faci avort foarte probabil ca o sa fie mai atente.
Asa ca mie mi se pare o solutie contra avort sa interzici avortul prin lege.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Despre avort... amatyyy Homosexualitatea 173 23.09.2011 11:37:36
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? urzicuta Generalitati 61 02.06.2009 23:26:49