![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Solutia pentru avort este ABSTINENTA! Nu stiu cum poate cineva pe un site CRESTIN - ORTODOX sa zica asa ceva! Unde scrie in Biblie sau in ce carti ale Sfintilor Parinti de prezervativ, de viata sexuala, sau ca mamele ar trebui sa-si dea copiii la orfelinat daca nu au bani? Singura concluzie este ca nu suntem crestini cu adevarat! Dumnezeu sa ne ierte!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ceva-mi zice ca treaba cu viata sexuala nu era un aspect atat de important care trebuia dezbatut. Instinctul sexual este.. V-ATI PRINS, un instinct. Cu totii il avem, nu trebuie sa fim invatati. Iar asta cu abstinenta e fenomenala, suprimarea instinctului intotdeauna duce la fericire si bunastare, nu? Aha, adica eu nu pot sa-mi iubesc prietena ca "preacurvesc"? Super tare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca tinar sa te sui pe pereti din cauza presiunii interne si sa devi un ciudat, sa ai probleme de somn , psihice si de socializare, sa eviti sa te intilnesti cu prietenii, la biserica sa umblii cu ochii in pamint ca nu cumva sa dai cu ochii de vre-un decolteu(fereasca Dumnezeu:) sau sa simti mirosul de transpiratie hormonal puternic afrodisiac al vre-unei mirene care trece prin acea perioada a lunii?. Pe taica Vishovi il inteleg deoarece la peste 60 de ani abstinenta este floare la ureche. Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 19:01:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Parintele Porfirie spunea ca daca noi ne-am sfinti, adica daca am avea iubire si smerenie, atunci i-am putea ajuta si pe cei care cad in erezii, daramite in astelalte pacate; si intr-adevar numai Dumnezeu poate atinge coardele sensibile in acesti oameni prin intermediul celor care ajung sa curete paharul pe dinauntru si cu lumina iubirii...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 21:42:21 |
| Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 12:37:36 |
| Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 03.06.2009 00:26:49 |
|
|