![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate pe gustul amar mizau si ei :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din pacate nu poti fi tot timpul acolo, sa-i feresti de rele. poate ca aceasta reclama va fi retrasa. vei putea fi acolo cand vor aparea altele? pe de alta parte, eu nu cred ca putem trai si cunoaste lumea cu adevarat daca cineva ar fi acolo tot timpul sa ne intoarca privirea de la cele mai putin bune sau chiar sa interzica acele lucruri pentru a ne proteja... oricum - suntem deja la a 7-a pagina si abia acum a aparut postul tau - cel mai realist si bine intentionat. felicitari. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am trimis deja emailuri la Patriarhie, la CNA, la ASCOR. Eu nu voi schimba nimic, dar dacă se alătură mai mulți vom izbuti.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si in legatura cu ultima propozitie: in sine Red Bull este o bautura energizanta eficienta si nu am nimic impotriva produsului in sine (desi pana la urma tot o chimicala este)- am ceva impotriva modului de a-i face reclama; cum ar fi sa arate ca moare un copil si ii cresc aripi, ca devine ingeras? Ai tolera o reclama de acest tip? Conteaza mult si cum spui, nu numai ce spui, iar publicitatea pierde din ce in ce mai des busola. Si da, am vazut oameni care au dat buzna la un produs la care s-a facut reclama pe TV- si s-au pacalit: FNI. |
|
|||
|
|||
![]()
O mizerie de reclama precum si cateva acte de comedie de la tv(In puii mei cu Bendeac si inca cativa a) care parodiaza sarbatoarea noastra Sfanta.
Eu cred ca trebuie sa ne adresam mai ales la CNA si la Patriarhie si reclama o sa fie interzisa,sunt sigur.In regulamentul Cna este ceva in genul in care se interzic ofense adresate religiilor etc. Oricum ce om sa fii incat sa faci reclama din aceasta sau acte de comedie in care parodiezi o sarbatoare a sute de milioane de oameni de pe intreg globul...(RECLAMA E INTERNATIONALA ca sa stiti). __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
În puii mei... ce fel de nume absolut retardat pentru o emisiune...
O să ajungem fraților să vedem poate în curând emisiuni cu nume de înjurătură, cu hule sau cu alte batjocure! Că în societatea asta stricată nu se mai ține cont de nici o rânduială.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Auzisem de emisiunea asta. Acum am si vazut putin din ea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrei s-asa crede ca Maicuta Domnului a mai facut si alti copii si ca Domnul si Dumnezeul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,crede el ca nu e Dumnezeu.. cred ca el a fost cu idea!:)) oricum, nu mor caii cand vor cainii, cum singur zice chiar el.. trec valurile, arca ramane.. trec anii Biserica Ortodoxa supravietuieste.. Latra bietul Andrei la cele sfinte.. si crapa de ura fata de ele dar degeaba.. cainii latra.. caravana trece.. Andrei, pocaieste-te! Doamne miluieste! |
|
|||
|
|||
![]()
am oroare de zombilici care nu proceseaza deloc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|