![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
BOR nu s-a indignat nici cand s-a spus in gura mare la tv ca de la Elena Udrea se ia lumina, ofensa categorica la adresa ortodocsilor, de ce-ar face-o acum?
|
|||
|
|||
|
varianta in engleza :
http://www.youtube.com/watch?v=LOVeSlE5ZFo |
|
|
|||
|
|||
|
Prin asta le aratam ca sunt inofensivi,cine ii mai baga inseama.
|
|||
|
|||
|
Adica lipsa de reactie este cea mai buna reactie ? Si daca ei dau tare si noi ne facem ca nu simtim ei se dau batuti , nu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine nu generalizez,dar totusi ce se poate face,fapta e infaptuita,si trebuie o reactie inteligenta,nu trebuie sa starnesti un cuib de tauni cand sunt agitati.Trebuie sa atragi de partea ta,nu sa doar sa fi defensiv.
|
|||
|
|||
|
Inteligenta nu presupune sa ne lasam fratii ,surorile si copii sa asimileze , in cazul de fata , o erezie. In ceea ce priveste cuibul de tauni , ma rog lui Dumnezeu sa-i ierte ! Am fost invatati sa stam drept pentru credinta in Treimea Sfanta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca de cele mai multe ori raul este facut din nestiinta,indiferenta,distractie,nu cred ca tot ceace ce e impotriva Bisericii a fost facut cu scopul de a lovii Biserica,asta se intampla ca efect secundar insa ireversibil.Dar totusi macar noi care ne numim crestini sa nu lovim in ceilalti,pe cat putem sa arata deschidere insa si prudenta.
|
|||
|
|||
|
eu cand aud indivizi ca tine folosind un limbaj atat de spooky, ma duce gandul la predicile inchizitorilor din evul mediu. brrrr...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ma indoiesc ca cei tari in credinta ca tine s-ar lasa smintiti de o gluma (cam proasta, e adevarat). nici o gluma, oricat de idioata ar fi, nu ar reusi sa prejudicieze imaginea ortodoxismului mai mult decat o face BOR-ul insusi. topic despre scandalurile BOR aveti, ca subiecte sunt slava domnului? Last edited by eu_rationez; 01.12.2010 at 22:21:37. |
|
|
|||
|
|||
|
O mizerie de reclama precum si cateva acte de comedie de la tv(In puii mei cu Bendeac si inca cativa a) care parodiaza sarbatoarea noastra Sfanta.
Eu cred ca trebuie sa ne adresam mai ales la CNA si la Patriarhie si reclama o sa fie interzisa,sunt sigur.In regulamentul Cna este ceva in genul in care se interzic ofense adresate religiilor etc. Oricum ce om sa fii incat sa faci reclama din aceasta sau acte de comedie in care parodiezi o sarbatoare a sute de milioane de oameni de pe intreg globul...(RECLAMA E INTERNATIONALA ca sa stiti). __________________ |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 18:42:37 |
| Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 18:43:33 |
|
|