Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2010, 12:09:57
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Exact aceleasi sentimente le-am avut si eu initial intrand pe acest forum.
Fata de asteptarile mele ca si crestin ortodox de a se dezbate invataturi si scrieri crestine si pilde biblice si predici intr-un dialog cu persoane crestine am descoperit pe acest forum un continuu razboi, atacuri la persoana denigrari si terfelirea celor mai frumoase si nobile principii crestine. Orice subiect sfarseste prin a fi infestat de tot felul de comentarii neavenite, denaturari si mistificari.
Am fost profund dezamagita si am ajuns la aceeasi concluzie ca nu este locul meu aici pentru ca toate aceste comentarii nu fac decat sa-mi starneasca mania ,revolta, judecarea altora. Dupa un timp, am inceput sa vad putin altfel lucrurile.Mi-am dat seama ca patimile ce se starneau in mine aveau a face cu propriile-mi rani nevindecate, caci din preaplinul inimii vorbeste gura.
Oricum refuz sa ma mai implic in dispute si pe forum,nu ajuta la nimic decat sa-ti pierzi pacea. Chiar si cand intalnesc anomalii ma gandesc:Daca Bunul Dumnezeu ii ingaduie sa faca ce fac cine sunt eu sa ma scandalizez.
Un sfânt părinte spunea(citez cu cuvintele mele):dacă ochiul tău este curat pe toate le vede curate,ar dacă e murdar în toate vede necurăție.

Așadar să ne curățăm de ale noastre cele rele și să-i lăsăm pe alții să-și vadă ei singuri păcatele.

Nu știm noi ce fapte are plăcute lui Dumnezeu are fratele Andrei.
Vechi 07.12.2010, 12:39:11
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Un sfânt părinte spunea(citez cu cuvintele mele):dacă ochiul tău este curat pe toate le vede curate,ar dacă e murdar în toate vede necurăție.

Așadar să ne curățăm de ale noastre cele rele și să-i lăsăm pe alții să-și vadă ei singuri păcatele.

Nu știm noi ce fapte are plăcute lui Dumnezeu are fratele Andrei.

Ai dreptate, Dorina, obisnuim sa lovim si nu stim cat de placut este acel om in fata lui Dumnezeu.Totusi, indraznesc sa dau un sfat- in cele Sfinte sa ne ferim sa lovim- daca nu le intelegem, sa cerem ajutorul unui preot.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09