![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Zicea părintele Arsenie Papacioc că diavolul se bucură când îi dăm atenție și intrăm în dialog cu el. Părintele sfătuia să nu stăm de vorbă cu diavolul, ci să îl ignorăm și să ne vedem de lucrarea noastră creștinească. Nu trebuie să îi facem bucuria diavolului de a sta la taclale cu el. Așa zic și eu ca pe satane (adică slujitori ai satanei) să le ignorăm, să nu intrăm în nici un fel de dialog cu ei/ele și să nu le dăm satisfacție să dialogăm cu ei/ele, chiar dacă își iau nume de ortodocși și intră pe forumuri ortodoxe.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine nu are nici o pata, sa azvarle primu', bre.
P.S. Iar cine zice ca n'are, ei bine bre, tocmai si'a facut rost de una...cand a zis'o.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne miluieste-ne si izbaveste-ne pe noi din ghearele vrajmasului ca s-a intarit mai mult decat noi! Nu ne lasa Doamne si lumineaza-ne mintea, cugetul si sufletul, curateste-ne gandurile si intelepteste-ne cu smerenia Ta Hristoase Dumnezeul nostru ca sa putem in pace si cu dragoste frateasca sa stam inaintea ta si sa Te laudam impreuna cu al Tau Parinte si cu bunul si de viata facatorul tau Duh ,acum si-n vecii nesfarsiti, Amin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fata de asteptarile mele ca si crestin ortodox de a se dezbate invataturi si scrieri crestine si pilde biblice si predici intr-un dialog cu persoane crestine am descoperit pe acest forum un continuu razboi, atacuri la persoana denigrari si terfelirea celor mai frumoase si nobile principii crestine. Orice subiect sfarseste prin a fi infestat de tot felul de comentarii neavenite, denaturari si mistificari. Am fost profund dezamagita si am ajuns la aceeasi concluzie ca nu este locul meu aici pentru ca toate aceste comentarii nu fac decat sa-mi starneasca mania ,revolta, judecarea altora. Dupa un timp, am inceput sa vad putin altfel lucrurile.Mi-am dat seama ca patimile ce se starneau in mine aveau a face cu propriile-mi rani nevindecate, caci din preaplinul inimii vorbeste gura. Oricum refuz sa ma mai implic in dispute si pe forum,nu ajuta la nimic decat sa-ti pierzi pacea. Chiar si cand intalnesc anomalii ma gandesc:Daca Bunul Dumnezeu ii ingaduie sa faca ce fac cine sunt eu sa ma scandalizez. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Iar Dumnezeu cind vede acest efort pina la moarte nu are cum sa nu ajute![/quote]' A doua afirmatie este crestina, dar prima???Nimic nu este scris intamplator in Sfanta Scriptura! Nu avem putere sa intelegem, nu vrem sa intelegem.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așadar să ne curățăm de ale noastre cele rele și să-i lăsăm pe alții să-și vadă ei singuri păcatele. Nu știm noi ce fapte are plăcute lui Dumnezeu are fratele Andrei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai dreptate, Dorina, obisnuim sa lovim si nu stim cat de placut este acel om in fata lui Dumnezeu.Totusi, indraznesc sa dau un sfat- in cele Sfinte sa ne ferim sa lovim- daca nu le intelegem, sa cerem ajutorul unui preot.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum era de asteptat, toti cei care aici pe forum batjocoresc ortodoxia si propovaduiesc toleranta fata de erezie, fata de hula, fata de lucruri pentru care avem calendarul plin de sfinti, toti cei care iubesc parerea de sine si o dovedesc si o sustin sus si tare prin postarile lor de fecare zi, toti cei ce au aceste "roade" ale necredintei ,toti cei care rastalmacesc toate in bataie de joc ,iar lista poate continua la nesfarsit, toti acestia, asa cum era de asteptat il iubesc si il apreciaza dupa cum se vede pe Andrei pentru "deschiderea" lui, iar cei mai putini la numar, asa cum deasemenea era de asteptat ,care au ravna dreapta si sfanta fata de valorile ortodoxiei au inteles cu si de ce am luat eu aceasta masura.. care este pro Andrei.. caci "viu sunt Eu ca nu voiesc moartea pacatosului ci acesta sa se intoarca si sa fie viu!" Eu am infiintat threadul cu chemarea la rugaciune pentru toti, caci asa este mai intai trebuie sa ne vindecam pe noi insine si sa ne caim de pacatele noastre insa aici vorbim de altceva .. Dintre toate pacatele pe care le vezi la un om ca le savarseste de toate caieste-te ca de ale tale, si acopera-le cu dragoste si cu blandete, insa numai de unul sa nu te insotesti EREZIA!!! Avem atatea si atatea exemple si invataturi despre ferirea de invatatori mincinosi, atatea si atatea lupte ale sfintilor cu cei eretici, pe peste tot.. Iata un pacat fata de care nu au tacut si la nevoie au lovit si cu palma ,vezi Sfantul Nicolae in ziua caruia mi-a venit ideea sa infiintez acest thread.. Sa ne rugam pentru vindecarea pacatosului si sa condamnam erezia lui cu toata fiinta noastra, limita fiind aici chiar marturisirea cu viata! Toleranta fata de erezie ,ar fi trebuit sa stiti asta voi cei care o tolerati este urata de Dumnezeu! Daca ati avea drsgostea fata de Hristos si fata de aproapele fata de acele biete suflete, cum am vazut multe venind aici si punand o intrebare,carora li s-au dat raspunsuri eretice si pierzatoare de suflet, instigatoare la revolta impotriva Bisericii, a Maicii Domnului, a Crucii si a tot ce este sfant, apoi daca ati fi iubit sincer Biserica si ati fi tinut la invataturile sfintilor ati fi condamanat erezia ,iar cel care persista si dupa mustarare in erezie v-ar fi fost ca un vames apoi..Toleranta fata de homosexualitate, ecumenism, etcetera,erezie, astea toate sunt roade ale omului uscat ..
ma rog bunului si Milostivului Dumnezeu sa va lumineze si sa va dea inima sincera si dreapta ca sa stiti sa trageti linie si sa puneti piciorul in prag, sa luati atitudine atunci cand vedeti ca Maica Domnului, Sfanta Scriptura, Sfintele Taine si insusi Dumnezeirea Mantuitorului sunt hulite si batjocorite, vlehemizate si ponegrite sub ochii vostri.. Desigur ca lupul vine la oi imbracat in haine de oaie nevinovata..si isi impacheteaza noroiul cu care improsca in poleiala stralucitoare si atragatoare.. Asa e otrava diavolului.. Niciodata nu va zice Eu urasc biserica voastra! Asa direct! Pe fata! Ci mai o calda, mai o glumita, mai un cantecel, mai o sarutare si te duce la pieire! Daca ati iubi-o pe Maica Domnului i-ati lua apararea impreuna cu mine! ca si pe mama voastra trupeasca pe care o iubiti daca o vedeti atacata cred ca-i sariti in ajutor si nimic nu va mai opreste, asa-i? As vrea la fel si inca mai mult sa faceti fata de Maica Domnului si fata de Biserica la fel si inca si mai mult.. altminteri, il toleram pe satana si-l mangaiem cand le scuipa pe cele sfinte.. Doamne miluieste-ne si lumineaza-ne ca tare mai avem nevoie! P. S multumesc celor cativa si-i imbratisez cu dragoste sfanta, pe acei care mi s-au alaturat in acest demers!La urma urmei este un apel la rugaciune si la ATENTIE sporita si evident era nevoie ca cineva sa faca asta, macar ca gurile iadului nu vor birui Biserica niciodata oricat ar ponegri-o si macar ca toti hulitorii ei au sfarsit in intuneric ,acolo unde ei insisi si-au dorit sa stea ,acolo unde inca de pe acum scrasnesc din dinti impotriva celor sfinte.. Doamne miluieste si ne pazeste de cel viclean! Last edited by GheronIosifIsihastul; 07.12.2010 at 14:14:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Rog pe aceasta cale, daca vreun Parinte care cunoaste situatia ,intra si citeste acest thread, sa ne dea si o binecuvantare, pentru ca oamenii( este mai mult ca evident )sunt usor inselati si usor injectati cu venin de aceste guri eretice.. si ar fi bine sa stie sa se fereasca si sa ia atitudine impotriva celor care hulesc Biserica si tot ce face parte din ea.. Pentru aceasta rog in numele Domnului Hristos si al Maicii Sale din ravna carora am infiintat acest thread, repet, nu impotriva ci pentru Andrei ,caci stim foarte bine ca rugaciunea multora poate izbavi si din mijlocul iadului orice suflet, rog asadar sa ne dea o binecuvantare in acest sens spre folosul credinciosilor care sunt mai inclinati spre pacatoasa permisivitate, din pacate astazi ,pe unde privim, suntem indemnati la "toleranta" la "comuniune" si la alte "haine" cu care vrajmasul isi impacheteaza asa cum am spus ,astazi, otrava si veninul sau..
Multumesc aniticipat ! Doamne, iarta-ne! Pazeste-ne ! Lumineaza-ne! Si nu ne lipsi pe noi nevrednicii si pacatosii de pacea si de dragostea Ta! AMIN! |
|
||||
|
||||
![]()
Că bine spui GheronIosifIsihastul. În ziua de astăzi se practică falsa smerenie și muțenia în fața numeroaselor fărădelegi.
E de datoria noastră a tuturora celora din rândul creștinilor să condamnăm ereziile și să stăm ca un zid în fața lor. Fără nici un compromis, fără nici cea mai mică abatere. Îl iubim pe aproape dar mai întâi de toate Îl iubim pe Hristos. Nu vom judeca păcatele dar întotdeauna vom judeca erezia căci ea trebuie stârpită înainte să se răspândească. Când vedem un păcătos, un desfrânat, să-l primim cu brațele deschise căci precum e el așa suntem și noi. Dar când vedem un eretic sau hulitor, să stăm ca un stâlp și să mărturisim ceea ce trebuie! Nu stăm și ne compromitem sufletește doar de dragul unei prietenii! Dacă e eretic atunci eu nu voi fi prietenul lui căci vrăjmaș îmi este mie și lui Hristos prin ceea ce propovăduiește. Prin muțenie și tăcere ne facem părtași la ecumenismul pierzător! Nu trebuie să lăsăm Ortodoxia să fie întinată de mizeriile veacului. Cum bine spunea părintele Amfilohie: „Eu cred că trebuia să mai fie o vamă a văzduhului: De ce-ai tăcut mă!?”. Așa și trebuie să facem. Citiți ce zicea Sfântul Ilarion Argatu în cartea „445 Răspunsuri duhovnicești la întrebările credincioșilor ale părintelui Ilarion Argatu” că atunci când dăm de sectanți să le dăm palme, să-i scuipăm, să-i ocărâm, să le facem viața cât mai aspră, să nu-i lăsăm să treacă pe lângă noi fără să strigăm la ei! I-auziți ce zice un Sfânt !
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|