![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vad ca in alte tari a fost oprita difuzarea!
http://www.reuters.com/article/idUSN0447928720071204 (probabil ca si in alte tari, nu am cautat) De ce se face in Romania? Pentru ca peste 80% crestini ortodocsi apreciaza asta? ![]() Eu nu am televizor si nu stiu detalii ca sa fac eu sesizarea. Dar poftim aici: http://www.cna.ro/-Formular-sesiz-ri-.html (dati si exemplul altor tari!) Sa stiti ca eu am facut sesizari cand traiam in Romania si surprinzator, mi s-a raspuns de fiecare data! Curaj. (poate ca ar trebui sa faca mai multi crestini aceasta, pentru un impact mai puternic) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am intrat aici sa initiez campania impotriva acestei reclame si am vazut ca rasfor mi-a luat-o inainte, bravo lui ! Pana la final, am vazut ca toti se certau cu acest user pe amanunte banale, prostii ! Haideti sa ne concentram pe ce e important, si anume sa oprim aceasta reclama murdara in care insasi Maica Domnului este ridiculizata ! |
|
|
||||
|
||||
|
Se impune o plangere la CNA, daca nu chiar la Politie. Ce mai asteptati? Daca v-ati simti cu adevarat ofensati, sigur veti face putin mai mult decat sa va plangeti pe un forum pe internet.
Legea exista, a mai fost invocata de BOR la aparitia traducerii in limba romana a Versetelor satanice de Salman Rushdie la editura Polirom, fara efect, insa. Pana acum nimeni nu a fost sanctionat sau condamnat in vreun fel. Daca nu faceti asta inseamna ca numai gura e de voi. Vorba goala, fara actiune, mai ales cand circumstantele sunt atat de favorabile, nu e scuzabila. Asa ca, ce mai asteptati?
|
|||
|
|||
|
Totuși nu se dă așa mult la tv. O singură dată am văzut reclama și doar sfârșitul ei, așa că nici nu știu bine subiectul.
|
|
|
|||
|
|||
|
am facut o plangere la CNA. acum sunt curios cum si in cat timp se va solutiona.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bun. Noi stăm și ne plângem, dar tu ai și făcut ceva concret pentru credința noastră.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
am trimis un e-mai si la Patriarhie. Astept sa vad rezultatele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Spune-mi si mie te rog, la ce ora s-a difuzat , data si postul, trebuie sa trec detaliile in reclamatie, si nu am chef sa mai vad inca odata reclama ! Daca vom fi macar 15 pers cu reclamatie, va fi scoasa. Multumesc !
|
|||
|
|||
|
Protv, ora 13:05, astazi, 05.12.2010.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 18:42:37 |
| Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 18:43:33 |
|
|