![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa luăm atitudine , că suntem călcați în picioare de de toți necredincioșii la noi acasă . Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba : Red Bull are o reclamă titrată în limba română care face o aluzie directă la o presupusă lipsă de sfințenie a Maicii Domnului și nu numai . De presupus așa ceva presupun numai evreii și musulmanii și alți înșelați. Ce mă tulbură foarte tare este că de ziua românilor, ("majoritar creștin ortodocși") , se difuzează așa o reclamă pe mai multe canale TV fără nici o reacție din partea BOR.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
BOR nu s-a indignat nici cand s-a spus in gura mare la tv ca de la Elena Udrea se ia lumina, ofensa categorica la adresa ortodocsilor, de ce-ar face-o acum?
|
|||
|
|||
![]()
varianta in engleza :
http://www.youtube.com/watch?v=LOVeSlE5ZFo |
|
|||
|
|||
![]()
Prin asta le aratam ca sunt inofensivi,cine ii mai baga inseama.
|
|||
|
|||
![]()
Adica lipsa de reactie este cea mai buna reactie ? Si daca ei dau tare si noi ne facem ca nu simtim ei se dau batuti , nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O ultima intrebare ramine: pe cine a scos atat de tare din sarite reclama de a reusit sa obtina retragerea sa(fiind stiut faptul ca o companie,in ziua de azi,nu are nici tata si nici mama dpdv al reclamei si profitului).Ei bine,se pare ca un preot catolic italian a decis ca trebuie facut ceva in acest sens.Si a reusit.PS>Preotul este sicilian.Cei din acesta zona au metode proprii pentru a fi convingatori :) ,,An angry Italian priest has persuaded soft drinks company Red Bull to withdraw an advertisement setting its product in a nativity scene on the grounds it is disrespectful to Christianity. Father Marco Damanti, from Sicily, wrote to the makers of the caffeinated energy drink denouncing their commercial as "a blasphemous act" and said yesterday he had received a prompt reply promising to remove it from Italian television.The ad depicted four wise men, instead of three, visiting Mary and the Baby Jesus in Bethlehem. The fourth wise man bore a can of the soft drink. "The image of the sacred family has been represented in a sacrilegious way," Father Damanti told Corriere della Sera."Whatever the ironic intentions of Red Bull, the advert pokes fun at the nativity, and at Christian sensitivity".The priest also objected to the company's slogan, "Red Bull gives you wings", said by angels in the animated advert. The commercial is by no means the first to fall foul of Italian religious sensibilities.Sony, fashion house Marithe et Francois Girbaud, and pop singer Madonna are among those whose adverts have been banned on the grounds of religion." Update>aceiasi stire fusese postata,sub forma de link,si de Anna21.Sorry. Last edited by Scotsman; 02.12.2010 at 00:08:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De mult nu ma mai mira astfel de "intamplari". De anul trecut din toamna m-am tot intrebat ce-i cu astia? Aveau ceva, ce nu puteam sa-mi explic, in atitudine, in priviri, in vorbe. Apoi am auzit de flacara violet, de Aleodor, de pangarirea troitei din Maramures, iar acum vin sa ia lumina iata de unde. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De mult nu ma mai mira astfel de "intamplari". De anul trecut din toamna m-am tot intrebat ce-i cu astia? Aveau ceva, ce nu puteam sa-mi explic, in atitudine, in priviri, in vorbe. Apoi am auzit de flacara violet, de Aleodor, de pangarirea troitei din Maramures, iar acum vin sa ia lumina iata de unde. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|