Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2010, 10:19:33
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihaela Cristina Vezi mesajul
Va rog sa-mi scuzati ignoranta dar stie cineva daca in ortodoxie exista conceptul de "limbo" de la catolici? Unde merg sufletele copiilor care mor la nastere sau inainte de a putea fi botezati? Va multumesc!
Nu exista.
Este o taina despre care nu se vorbeste in dogme. Dar unii parinti au vorbit despre asta, de ex. sf Grigore de Nyssa in scriera lui despre copiii morti inainte de termen (se gaseste si pe net): pentru el, este evident ca acesti copiii ajung la Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Doua scurte povesti despre ortodoxie" de Andrei Plesu Florin-Ionut Despre Biserica Ortodoxa in general 20 16.02.2013 18:07:52
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 17:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 21:31:10