Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2010, 14:24:09
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
domnule tricesicumitimaispune,eu te rog sa nu rastalmacesti ceia ce am postat eu,postindu-ti umilele si neintemeiatele pareri,si consider incheiate aceste discutii sterile.
Stimate domn
"umilele și neîntemeiatele păreri" ale mele se întemeiază pe Scriptură și atâta vreme cât nu recunoașteți că în ea nu întâlniți niciun temei pentru icoane discuțiile sunt într-adevăr sterile.

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
nu ai un comportament corect fata de nimeni,incercind ,disperat sa combati ideile fiecarui credincios nestiind nimic din trairile acestuia alaturi de Dumnezeu
Nu am treabă cu trăirile credincioșilor, acestea sunt proprii fiecăruia și pot fi frumoase și sincere. De asemenea apreciez credința voastră care mare trebuie să fie! Eu mă întemeiez pe tot adevărul Scripturii și în raport cu el, mică e credința mea, dar realizez că dvs. puternică credință trebuie să aveți construindu-vă dogmele pe așa teren nisipos al concepțiilor omenești (al unor oameni sfinți e drept, însă tot oameni). Cu atât mai mare este disperarea dvs. când nisipul începe să se miște în vremuri de criză, căci nu-mi puteți prezenta niciun singur exemplu de închinare la/prin/înaintea icoane la Hristos ori la apostoli.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mica intrebare despre casatorie cred_cu_adevarat Nunta 5 21.11.2012 22:35:44
O mica intrebare ! Darkanian Generalitati 1 02.03.2011 22:29:30
O mica intrebare evika_evita Generalitati 21 16.09.2009 02:39:33
Despre icoane alecsandru Pictura si Sculptura Bisericeasca 44 29.05.2008 10:58:01
O mica intrebare... Andragel Generalitati 11 23.02.2008 15:46:57