Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2010, 13:42:03
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Cel ce iese castigator nu este alesul lui Dumnezeu ci este ingaduit de Dumnezeu sa iasa conducator. Dealtfel nu avem decat ceea ce meritam. Dumnezeu nu vrea moartea poporului roman ci vrea ca acest popor sa "se intoarca si sa fie viu" dar poporul NU si NU; cu atatea milioane de avorturi ce ne situeaza printre tarile fruntase la CRIMA, cu atata desfrau, mai ceva ca-n Sodoma si Gomora, cu atata ateism, cu atata lepadare de credinta si botez, la ce sa ne asteptam? Sa ne dea Dumnezeu numai bine?Sa ne dea Dumnezeu conducatori credinciosi care actioneaza cu frica de Dumnezeu? De unde? Caci de unde nu e....nici Dumnezeu nu are de unde sa dea.
Desfraul din Romania e o nimica toata pe langa ce au alte tari din lume, crede-ma, am vazut cu ochii mei. Ba chiar traiesc intr-o tara unde homosexualii se pot casatori intre ei, unde cluburile in care se face schimb de partener sunt la fiecare colt de strada, unde prostitutia este legala si se face fara perdea.
Daca e sa ma iau dupa teoria formulata de tine, aceste tari ar trebui sa fie ruinate dpdv material, asa cum e Romania…. Insa lucrul asta nu se intampla, nu te intrebi de ce oare?

Eu nu cred ca Dumnezeu a consimtit vreodata ca Basescu e Alesul pentru Romania. In aceasta privinta ii dau dreptate lui andreicozia, e doar nivelul intelectual al votantilor de pe urma caruia are de suferit tara.