![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma aflu pe forumul crestin-ortodox pentru a discuta cu catolici, deci nu incepe matale sa-mi spui cand sunt libera si cand nu. Nu te intereseaza nimic altceva decat sa faci prozelitsm catolic mai mult sau mai putin evident. Daca am atras atentia asupra incercarii de a ni se impune o ascultare de tip catolic, am facut-o pentru ortodocsi nu pentru tine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu imi e de folos nici sa citesc carti precum " Codul lui Da Vinci" pentru a sti ca nu sunt pe gustul meu, si continutul nu le este unul pozitiv. Faceti mereu referire la fraze scoase din context...dar eu vad cele subliniate ca fiind idei centrale de exemplu, intrucat contextul poate fi folosit pentru a nu soca prea mult cititorii...si a parcurge si paragrafe care sa mai voleze ideile pentru care se scrie de fapt cartea....astfel incat nu toti sa le sesizeze.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sa fereasca Dumnezeu de asa convertiti. VA ROG DIN SUFLET sa nici nu va ganditi la a trece la catolicism. Nu de alta, daca ati face-o, ati ajunge, mai devreme sau mai tarziu, la genul de catolicism care corespunde cu genul de ortodoxie pe care il practicati - exponentii acestuia se pot vedea in linkurile postate de catre Miha-Anca mai sus - razvratiti impotriva Bisericii, conspirationisti, sede-vacantisti. Avem si noi falitii nostrii, multumim frumos, si nu dorim sa adaugam la ei. Totusi, dincolo de pretentiile de clarviziune, nu pot sa nu remarc o fractura de logica in argumentatia dumneavoastra. Cum anume ati ajuns la concluzia ca incerc sa fac prozelitism, cand in discutia pendinte eu am luat apararea ierarhiei Bisericii Ortodoxe Romane si am incurajat ascultarea fata de aceasta Biserica ?!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Pentru ca nu-mi place autorul (ce legatura are ?!) 3. Si nu am ce invata din ea (desi nu am citit-o, si nici macar nu stiu despre ce e). Splendid. Am mai intalnit undeva rationamentul asta. La ateii care refuza sa citeasca Biblia, dar scot din context cate un verset si il folosesc pentru a "demonstra" punctul lor de vedere. Last edited by Erethorn; 26.10.2010 at 20:21:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumneavoastra cititi orice, fara a avea criterii personale de selectie, intuitie?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se numeste onestitate intelectuala, doamna. |
|
|||
|
|||
![]()
In spirit catolic si dupa modelul catolic...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc ca si Parintele Gheorghe tot in spirit catolic va indemna la ascultare ?
Pe de alta parte, va rog eu frumos sa faceti un efort si sa va controlati tonul. Nu de alta, dar veninul cu care pronuntati cuvantul "catolic" reuseste cumva sa razbata, chiar si prin aceasta metoda de comunicare. Last edited by Erethorn; 26.10.2010 at 21:20:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Manastirea Chiajna | ciucaelena | Generalitati | 1 | 30.07.2011 22:03:25 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
|