![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Intreb si eu...pentru ca mie asa imi suna, si nu inteleg de ce ar fi scris asa ceva un teolog crestin? P.S. Ce insemnatate are Crucea intoarsa de pe tronul Papei?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste crucea intoarsa, este Crucea Sfantului Petru. "Papa" se scrie cu majuscula. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu imi e de folos nici sa citesc carti precum " Codul lui Da Vinci" pentru a sti ca nu sunt pe gustul meu, si continutul nu le este unul pozitiv. Faceti mereu referire la fraze scoase din context...dar eu vad cele subliniate ca fiind idei centrale de exemplu, intrucat contextul poate fi folosit pentru a nu soca prea mult cititorii...si a parcurge si paragrafe care sa mai voleze ideile pentru care se scrie de fapt cartea....astfel incat nu toti sa le sesizeze.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Pentru ca nu-mi place autorul (ce legatura are ?!) 3. Si nu am ce invata din ea (desi nu am citit-o, si nici macar nu stiu despre ce e). Splendid. Am mai intalnit undeva rationamentul asta. La ateii care refuza sa citeasca Biblia, dar scot din context cate un verset si il folosesc pentru a "demonstra" punctul lor de vedere. Last edited by Erethorn; 26.10.2010 at 20:21:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumneavoastra cititi orice, fara a avea criterii personale de selectie, intuitie?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se numeste onestitate intelectuala, doamna. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Manastirea Chiajna | ciucaelena | Generalitati | 1 | 30.07.2011 22:03:25 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
|