![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar problema cea mai mare nu este de cine se apropie, ci de cine se indeparteaza - si anume, de aceia pe care ar trebui sa-i atraga - de toti tinerii si adolescentii pe care societatea secular-umanista ii indeparteaza de Cristos. Eu cred ca domnului doctor ii lipseste pudibonderia, nu e acelasi lucru. Last edited by Erethorn; 25.10.2010 at 21:36:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A-l acuza pe altul de lipsa de pudoare e usor, a fi acuzat de pudibonderie e ceva mai neplacut, nu-i asa ? |
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca ajunge zilei rautatea ei.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Ajunge, intr-adevar.
Imi cer iertare daca am jignit pe cineva (sau, mai bine zis, imi cer iertre celor pe care i-am jignit). |
|
|
||||
|
||||
|
Este penibil ce slujesc domnii catolici si mai ales ca nici prin gind sa le treaca vreo mustrare sau incercare de a se ostoi .
Ramineti voi fratilor limbisti induhovniciti ... continuind sa vorbiti per limba voastra ! Mie mi se pare de ajuns !
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Sa te judece pe tine Dumnezeu!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 22:03:03 |
| permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 17:11:12 |
|
|