![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
"In lume, dar nu ca lumea". Sa traiesti tu in lume ca sa o luminezi, si nu lumea in tine ca sa te murdareasca.
Doresc sa specific ca , aici, prin "lume" se intelege obiceiurile pacatoase ale lumii si nu oamenii. Deci trebuie sa traiesti intre oameni dar sa nu imprumuti obiceiurile lor pacatoase. Dumnezeu sa te ajute!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa faci nimic, ci doar sa ramai in Hristos. Si Hristos va lucra prin tine. Crestinul raspandeste lumina prin insasi existenta sa. Pentru ca Hristos este lumina, si daca El locuieste in tine vei lumina pur si simplu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Sa ne lumineze Dumnezeu sa-L intelegem in Adevar.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a facut Dumnezeu lumea ? | HBogdan | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 21.05.2012 19:23:42 |
Cum impartim lumea cu Dumnezeu? | NECTARIE | Generalitati | 19 | 09.01.2011 16:14:53 |
Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? | costel | Generalitati | 23 | 03.09.2010 23:58:09 |
De ce a creat Dumnezeu lumea? | crisnic | Intrebari utilizatori | 4 | 23.04.2010 13:52:13 |
Cum sa ne impartim intre om si Dumnezeu in credinta? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 25.11.2009 15:33:06 |
|