![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca trebuie sa ma vindec mai intai de depresie, sa ma pregatesc de renuntarea la lume...unde ai vazut tu calugarita depresiva? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Depresia de care zici ca suferi, e un moft. In realitate esti doar neurastenica, adica obosita. Dar depresiva nu poti fi, in conditiile in care in inima ta arde focul credintei si esti umpluta cu Duhul Sfant. Intelegi? Doar carnea iti da impresia ca esti deprimata, insa spiritul tau este dezinvolt si plin de viata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt doar un om neputincios, ce se lupta cu patimile, de care nu a scapat inca...(: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pacatul bate la usa, adica patimile le constientizezi, dar ceea ce trebuie sa faci este sa nu cedezi acestor patimi. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma poate ar fi fost bine sa ne continuam discutiile la un alt topic, ceva de genul ' viata lumeasca sau calugarie' :). Vezi tu...nici eu nu stiu ce vreau pana la urma.Tocmai de aceea ma rog la Dumnezeu: Doamne fa voia Ta, nu a mea....stie El mai bine ce mi-a pregatit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Violenta in familie? | alexaa | Generalitati | 56 | 12.01.2015 21:51:12 |
In familie | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 21.11.2011 09:52:25 |
Familie VS Servici | Mirela0110 | Generalitati | 16 | 19.06.2010 18:52:00 |
Familie sau Celibat | colaps | Generalitati | 19 | 14.05.2010 17:33:59 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|