![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost si am ramas ingrozita de ce e acolo. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu sora draga ce e acolo. Nu uita ca sotul meu a trecut la ei...
|
|||
|
|||
![]()
Nu era la penticostali sotul tau?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Ba da... Si acolo a ramas....
|
|||
|
|||
![]()
ia bani din casa ca sa le plateasca alora zeciuiala ?
te pomeni ca o fi inceput chiar sa si vorbeasca in limbi? Last edited by coldworld; 20.10.2010 at 07:20:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Iubim" aproapele conditionat,ne imaginam ca lumea se invarte in jurul propriului nostru sistem de valori,deci,cine nu e ca noi e impotriva noastra si ori il deturnam din drumul sau "pe calea cea dreapta" ori ne intoarcem impotriva lui,il respingem etc. Banuiesc ca a lasa celuilalt libertatea de a fi el si a-l accepta si iubi exact asa cum este,e un cuvant strain pentru cei care au o astfel de mentalitate.
|
|||
|
|||
![]()
cum as putea sa uit ceva ce eu nu am stiut niciodata...Dumnezeu sa se indure de tine si sa-ti aduca sotul inapoi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ati facut din topicul meu !!! Vai, vai, vai. Chat, asta ati facut ! Am aruncat margaritare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vise ciudate | Tia | Intamplari adevarate | 26 | 04.09.2012 22:26:00 |
Anunț important: manifestări culturale dedicate părintelui Arsenie Boca | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 05.12.2011 16:26:32 |
ce capacitati ciudate aveti? | kiralina | Generalitati | 45 | 03.06.2010 22:11:40 |
Chestii ciudate in articolul de azi de pe crestinortodox.ro | mihailt | Generalitati | 16 | 24.04.2010 09:19:49 |
Manifestari si fapte antiortodoxe | ortodox4life | Generalitati | 17 | 30.01.2009 20:41:54 |
|