Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2010, 16:39:30
Roseinthedesert Roseinthedesert is offline
Banned

Data înregistrării: 16.10.2010
Locație: Arad
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Încerci cumva să fundamentezi niște aberații misticiste și sentimentaliste pe Sfânta Scriptură ? Nu ar fi rău să ne și dai niște exemple și apoi o să îți dau și eu niște exemple de "căderi".

da, uite:

Faptele Apostolilor 9:3 *Pe drum, când s-a apropiat de Damasc, de odată a strălucit o lumină din cer în jurul lui.
4 *El a căzut la pământ și a auzit un glas, care-i zicea: „Saule, Saule, pentru ce Mă prigonești?”

fii binecuvantat !
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 16:51:23
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Roseinthedesert Vezi mesajul
da, uite:

Faptele Apostolilor 9:3 *Pe drum, când s-a apropiat de Damasc, de odată a strălucit o lumină din cer în jurul lui.
4 *El a căzut la pământ și a auzit un glas, care-i zicea: „Saule, Saule, pentru ce Mă prigonești?”

fii binecuvantat !
"Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii. Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor." (2 Corinteni 11:14-15)
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 16:57:56
Daniela26
Guest

Implicit

Citat:
da, uite:

fii binecuvantat !
Sf. Biblie nu se interpreteaza mott-a-mott. Aici are sensul ca Saul , cand l-a vazut pe Dumnezeu s-a infricosat si si-a dat seama de miciimea sa si el, s-a aruncat la pamant, in chip de smerenie si slava lui Dumnezeu. Nu Dumnezeu L-a aruncat la pamant, ci liberul arbitru, care i-a spus ca este pacatos. Saul (adica Sf, Apostol Pavel) a fost un om credincios lui Dumnezeu dupa, legea lui Moise, de aceea s-a aplecat la pamant in fatza lui Dumnezeu. Asemenea lui Saul fac si oamenii in necazuri, oamenii speriati. Necazurile ii fac sa isi aminteasca de Dumnezeu si sa fie smeriti, sa cada in genunchi si sa se roage.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 16:58:16
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Implicit

Citat:

Aceasta este o teofanie, habar nu ai pe ce lume traiesti !
Cand cad ca mustele sub spray acei "carismatici" in secta respectiva, se intalnesc cumva cu Dumnezeu? nu este un alt om in fatza lor? unde ai gasit in Biblie ca au cazut crestini in fatza altor crestini?
Tare va mai rataciti !!!
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 17:06:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

In cazul lui Pavel nu cred ca a fost vorba de vorbire in limbi. :)
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 17:23:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
In cazul lui Pavel nu cred ca a fost vorba de vorbire in limbi. :)
bineinteles ca nu.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2010, 12:03:07
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

Citat:
da, uite:

fii binecuvantat !

A cazut la pamant pentru ca s-a inspaimantat, nicidecum nu a inceput sa se agite si sa se tavaleasca, nici nu a inceput sa tipe, sa se isterizeze ci a ascultat linistit, acolo jos, mesajul care i-a fost transmis
Vechi 19.10.2010, 17:04:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
A cazut la pamant pentru ca s-a inspaimantat, nicidecum nu a inceput sa se agite si sa se tavaleasca, nici nu a inceput sa tipe, sa se isterizeze ci a ascultat linistit, acolo jos, mesajul care i-a fost transmis
Sincer, nu cred ca a fost o inspaimantare in adevaratul sens al cuvantului, ci o atitudine de inchinare, si de reverenta.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2010, 09:24:55
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
Sincer, nu cred ca a fost o inspaimantare in adevaratul sens al cuvantului, ci o atitudine de inchinare, si de reverenta.

Da, poate ca inspaimantat e prea dur spus. Am vazut filmul si cu siguranta in primul moment s-a speriat pentru ca nu stia ce se intampla
Vechi 21.10.2010, 10:20:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Cred ca multi sunteti prea subiectivi ca sa puteti cerceta echidistant punctul de vedere al lui Radu32.
Imi plac slujbele de la bisericile noastre,insa admit ca as fi tare fericita sa ascult mai multe predici ale parintelui si rar mi-a fost dat asa ceva sau daca au fost erau de tare scurta durata.
Oamenii au nevoie sa li se vorbeasca in mod direct si nu doar prin intermediul unor slujbe,ei cauta multe raspunsuri,au multe framantari si o predica spusa din suflet cantareste de multe ori mai mult pentru cel in cauza decat o slujba.
Nu cred ca preotii nostri nu au darul de a predica,insa, probabil, o parte din ei sunt prinsi in conceptele astea rigide si se rezuma doar la slujba,spovedanie,impartasanie si atat.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vise ciudate Tia Intamplari adevarate 26 04.09.2012 22:26:00
Anunț important: manifestări culturale dedicate părintelui Arsenie Boca laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 3 05.12.2011 16:26:32
ce capacitati ciudate aveti? kiralina Generalitati 45 03.06.2010 22:11:40
Chestii ciudate in articolul de azi de pe crestinortodox.ro mihailt Generalitati 16 24.04.2010 09:19:49
Manifestari si fapte antiortodoxe ortodox4life Generalitati 17 30.01.2009 20:41:54