![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma intreb cam ce componente ale calculatorului se pot pune in buzunar,fara sa atraga atentia... .Totusi o componenta a calculatorului este indispensabila functionarii acesteia,esti sigur ca ce au bagat in buzunar colegii tai erau parti din pc?Iar pe de alta parte dotarea cu calculatoare a scolilor se cam face cu ce ramane de la ce au furat altii,deci chiar de ar fi asa cum spui,paguba nu e prea mare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hotii nu sunt copii aia,ci cei care sigur au furat inaintea lor,cu pixul,cand au dotat scoala cu calculatoare.Toate spagile ,toate 'upgradurile 'false,toate hardiscurile pline de baduri care s-au pus ,zicand:'lasa ca sunt pt scoala' Noi le dam sfaturi copiilor,dar fiecare furam cat putem pe la serviciile noastre,prin tot felul de lictiatii mai mult sau mai putin trucate Hotarat lucru ,dreptatea nu are nimic de a face cu lumea asta !! Acu sa privim si partea amuzanta:ori fi fost saracii copii exasperati de lentoarea calculatoarelor,si au zis ca daca le fura,vor pune unele mai bune :) |
|
|
||||
|
||||
|
Ideea este ca nu se poate scoate (chiar care?) componenta din pc si sa nu se observe.Alta problema:"acum doua zile".Oricare profesor de informatica,primind niste calculatoare chiar vechi,odata instalate le si verifica,le pune in retea etc.,nu sta doua zile sa constate ca lipseste ce?Ca doar calculatoarele nu au fost asamblate de catre elevi.Sau sa fi bagat in buzunar un monitor,o carcasa,ceva?
|
|
|
||||
|
||||
|
Pe mine ma interesa mai tare motivatia pentru care initiatorul topicului dorea sa dea in vileag pe hotomani si:
1.Daca o face ca se gandeste la mantuirea lor,atunci mai bine sa stea in banca sa si sa se abtina,pentru ca nu ne este permis sa intervenim in viata altor oameni si nici sa ne luam pacatele lor pe umeri cand...sa fim seriosi,abia le putem duce pe ale noastre; 2.Daca motivatia sa este sa isi ajute colegii si profesorul care ar fi prejudiciati de nefunctionalitatea computerelor respective,atunci sa treaca la actiune si sa ii spuna profesorului ce s-a intamplat,insa fiind in cunostinta de cauza ce si-ar putea asuma ulterior din partea gastii rebele,faptul ca s-ar putea sa fie singurul din clasa care sa isi sustina afirmatia,restul tacand de teama,deci,fapta fiind greu de probat,fiind practic cuvantul lui impotriva cuvantului lor. Daca,totusi,se hotaraste sa ii denunte,cred ca mai intelept ar fi sa o faca discret,mergand separat la profesor,informandu-l despre ce s-a petrecut si rugandu-l sa pastreze tacerea in ceea ce priveste identitatea sa.
|
|||
|
|||
|
Baiatul simte ca o povara aceasta tacere, in sensul ca prin tacerea lui e partas la acel pacat.
Neregululi din astea se intalnesc peste tot, in scoala, la locul de munca etc. Tacerea e un pacat? esti partas si tu prin tacere? nu in sensul de para, ci a-l atentiona pe acela sa se opreasca. Zici ca nu te amesteci in viata altuia. Dar de ce simti ca te mustra contiinta? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine,asta in cazul in care doresti sa imi raspunzi,insa sunt chiar curioasa sa vad ce decizie ai luat si mai ales din ce motiv.
|
||||
|
||||
|
Mai copile, daca ii acoperi pe altii, te faci partas la furtul lor! Cineva tot va trebui sa plateasca pagubele alea, cand se vor descoperi! Fii om vertical si curajos, asa cum trebuie sa fie un crestin, nu molau si slab! Du-te la profesor si spune-i, in particular, ce ai vazut tu, cu rugamintea de a nu te divulga. Asta e datoria ta si asta e ce poti face tu, in momentul de fata! Sau poti vorbi cu tatal tau, sa se duca el sa vorbeasca in particular cu profesorul despre ce ai vazut tu.
Mai oameni buni, de aia merge tara asta asa cum merge, ca toti vedem hotiile si nedreptatile si nu luam atitudine nici macar cand suntem noi insine nedreptatiti, daramite cei din jurul nostru! Ca nu e treaba mea, ca nu ma bag eu, ca ii las in pace, sa nu se ia nimeni de mine si sa fiu "bine-vazut" de altii, sa nu intru in conflict cu altii, sa am si eu loc de ei. Si pentru un loc de munca pe un salariu mizer, unii ajung sa inchida ochii la absolut tot, numai ca sa nu fie dati afara! Si toti ne credem victime intr-un sistem corupt, cand uitam ca noi de buna voie, prin atitudinea asta de lasa-ma sa te las, acceptam sa facem jocul acestui sistem! Nu, nu merge cu "lasa ca merge si asa!"
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, am luat o decizie si sper ca buna. M-am decis sa nu fac nimic, sa las totul asa cum e. Motivele sunt: - daca i-as zice profesorului atunci ar fi de parca i-as fi parat, ceea ce este pacat. - in caz ca profesorul va observa lipsa RAMilor, daca se ha hotari ca clasa sa plateasca lipsurile, atunci ii voi spune in particular. Sper ca sunteti de-acord cu decizia mea si va multumesc pentru sfaturi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum,felicitari ca esti un tanar care isi pune intrebari si cauta raspunsuri pentru ca numai asa putem evolua.Insa,din afara vei primi intotdeauna sugestii si ca atare trebuie sa le ei,raspunsurile se gasesc doar in adancul fiintei tale.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 18.10.2010 at 07:42:18. |
![]() |
| Tags |
| intrebare ajutor |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 21:55:23 |
| Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 19:57:03 |
| Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 09:14:51 |
| Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 22:38:50 |
| Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 12:01:37 |
|
|