Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2010, 02:03:50
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Pai bine pr. Gheorghe da in arhiepiscopia Tomisului anul acesta IPS Teodosie din cate inteleg nu a participat la octava de rugaciune pentru unitatea crestinilor precum s-a intamplat aci in Arhiepiscopia Bucurestilor.
Si pentru asta tre' sa fiu mandru sau trist? Sau daca participa nu trebuia sa-l mai pomenesc la Liturghie, ca-i ecumenist? Sau daca n-a participat, nu trebuie sa-l pomenesc, ca nu face ascultare? Sau... Grea problema!

Eee... Stii cum vine asta? Cam ca in povestea cu drobul de sare. In mod sigur insa, si pentru participare si pentru neparticipare pot exista si alte motive in afara de problema ecumenica. Iar eu, mai mic fiind, astept binecuvantare de la Inaltpreasfintia sa, ca-i mai marele meu si mi-i si drag, peste toate! Stii fratia ta, ce problema am eu cu adevarat dureroasa in Biserica zilele acestea? A dat frigul deja si biserica este de piatra si nu avem incalzire deloc! Satul este mic, oameni prea saraci, criza este un refren prea mult auzit pe la toti cei care ar putea sa mai faca ceva si astfel, perspectivele in aceasta privinta sunt sumbre. Asta este grija mea!

Si problemele celelalte, cu ecumenismul, cu "rapirea maicutelor din manastire, impreuna cu duhovnic cu tot" de catre cine stie ce duh, sunt importante, da' nu mi-e dat mie sa le rezolv. Eu pana acum nu am fost pus, decat de propriile mele pacate, in stare de incompatibilitate cu savarsirea Sfintei Liturghii! Daca va fi cumva si altfel, candva, voi vedea atunci, cu ajutorul Stapanului meu!

Domnul cu tine!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 02:25:21
razvan.mn razvan.mn is offline
Banned

Data înregistrării: 05.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul
Si pentru asta tre' sa fiu mandru sau trist? Sau daca participa nu trebuia sa-l mai pomenesc la Liturghie, ca-i ecumenist? Sau daca n-a participat, nu trebuie sa-l pomenesc, ca nu face ascultare? Sau... Grea problema!

Eee... Stii cum vine asta? Cam ca in povestea cu drobul de sare. In mod sigur insa, si pentru participare si pentru neparticipare pot exista si alte motive in afara de problema ecumenica. Iar eu, mai mic fiind, astept binecuvantare de la Inaltpreasfintia sa, ca-i mai marele meu si mi-i si drag, peste toate! Stii fratia ta, ce problema am eu cu adevarat dureroasa in Biserica zilele acestea? A dat frigul deja si biserica este de piatra si nu avem incalzire deloc! Satul este mic, oameni prea saraci, criza este un refren prea mult auzit pe la toti cei care ar putea sa mai faca ceva si astfel, perspectivele in aceasta privinta sunt sumbre. Asta este grija mea!

Si problemele celelalte, cu ecumenismul, cu "rapirea maicutelor din manastire, impreuna cu duhovnic cu tot" de catre cine stie ce duh, sunt importante, da' nu mi-e dat mie sa le rezolv. Eu pana acum nu am fost pus, decat de propriile mele pacate, in stare de incompatibilitate cu savarsirea Sfintei Liturghii! Daca va fi cumva si altfel, candva, voi vedea atunci, cu ajutorul Stapanului meu!

Domnul cu tine!
Draga parinte,

De partea a II-a a Canonului 15 al Sinodului Local I-II Constantinopol de la 861 d. Hr. uitam asa repede, citez:

"...Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare eres osândit de sfintele sinoade sau de Părinți, Firește adică, de comuniunea cu acela care propovăduiește eresul în public și cu capul descoperit îl învață în Biserică, unii ca aceștia nu numai că nu se vor supune certării canonicești, desfăcându-se pe sineși de comuniunea cu cel ce se numește episcop chiar înainte de cercetarea sinodicească, ci se vor învrednici și de cinstea cuvenită celor ortodocși. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudoepiscopi și pe pseudoînvățători și nu au rupt cu schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme și de dezbinări". Sau cumva in BOR respectarea Canoanelor e optionala?
A-l pomeni pe Daniel Ciobotea la Sfanta Liturghie inseamna a fi de acord cu toate hulele pe care le rosteste la CMB si cu participarile lui la toate simpozioanele si adunaturile cu eretici din cei mai pestriti colorati (catolici, protestanti si neoprotestanti, anglicani, etc, etc), inseamna nu in ultimul rand a fi de acord cu erezia ECUMENISMULUI pe care bravul Patriarh o sustine ca un cal breaz...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 07:43:03
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:

Domnul cu tine!

Atita tmp cit nu aveti clar in duh si in esenta (adevar) ce este ascultarea si care sunt limirtele ei, virtutile si caderile ei , precum si multe alte lucruri , veti bijbii parinte . Ascultarea nu se califica doar ca fiind sau nu . Viata omului , atit simpla , sa-i zicem sociala, cit mai ales cea duhovniceasca este segregata calitativ, pe nuante si tarii si nici decum otova cum ca daca ar fi sau nu !
Daca nu ati descoperit aceasta in scolile urmate sau in practica de zi cu zi macar sa luati seama ca atunci cind sunteti in scaunul duhovniciei canoanele prevad epitimii diferite pt. aceiasi fapta in functie de gravitatea ei , adica de intensitatea diferita , de imprejurarile diferite , de intentia sau nu in savirsirea ei ... nu luati viata otova deoarece nici nu asa ne invata parintii si in al doilea rind , vorba dvs. spusa unui user acum cam 10 zile , s-ar putea sa nu mai apucati ziua de miine si sa va indreptati parerile raminind in mare eroare !
Dar stiti cum este la ortodocsi, fiecare este liber sa faca cum doreste ... dar atentie ,doar la noi la mireni , la dvs. la preoti este cu totul altceva, total alte rigori , adica este vorba tot de diferente de intensitate si circumstante dar pe care dvs. le luati otova ... !!!!!!!!!!!!!!!!
Vechi 12.10.2010, 13:51:53
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan.mn Vezi mesajul
Draga parinte,

De partea a II-a a Canonului 15 al Sinodului Local I-II Constantinopol de la 861 d. Hr. uitam asa repede, citez:

"...Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare eres osândit de sfintele sinoade sau de Părinți, Firește adică, de comuniunea cu acela care propovăduiește eresul în public și cu capul descoperit îl învață în Biserică, unii ca aceștia nu numai că nu se vor supune certării canonicești, desfăcându-se pe sineși de comuniunea cu cel ce se numește episcop chiar înainte de cercetarea sinodicească, ci se vor învrednici și de cinstea cuvenită celor ortodocși. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudoepiscopi și pe pseudoînvățători și nu au rupt cu schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme și de dezbinări". Sau cumva in BOR respectarea Canoanelor e optionala?
A-l pomeni pe Daniel Ciobotea la Sfanta Liturghie inseamna a fi de acord cu toate hulele pe care le rosteste la CMB si cu participarile lui la toate simpozioanele si adunaturile cu eretici din cei mai pestriti colorati (catolici, protestanti si neoprotestanti, anglicani, etc, etc), inseamna nu in ultimul rand a fi de acord cu erezia ECUMENISMULUI pe care bravul Patriarh o sustine ca un cal breaz...

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Atita tmp cit nu aveti clar in duh si in esenta (adevar) ce este ascultarea si care sunt limirtele ei, virtutile si caderile ei , precum si multe alte lucruri , veti bijbii parinte . Ascultarea nu se califica doar ca fiind sau nu . Viata omului , atit simpla , sa-i zicem sociala, cit mai ales cea duhovniceasca este segregata calitativ, pe nuante si tarii si nici decum otova cum ca daca ar fi sau nu !
Daca nu ati descoperit aceasta in scolile urmate sau in practica de zi cu zi macar sa luati seama ca atunci cind sunteti in scaunul duhovniciei canoanele prevad epitimii diferite pt. aceiasi fapta in functie de gravitatea ei , adica de intensitatea diferita , de imprejurarile diferite , de intentia sau nu in savirsirea ei ... nu luati viata otova deoarece nici nu asa ne invata parintii si in al doilea rind , vorba dvs. spusa unui user acum cam 10 zile , s-ar putea sa nu mai apucati ziua de miine si sa va indreptati parerile raminind in mare eroare !
Dar stiti cum este la ortodocsi, fiecare este liber sa faca cum doreste ... dar atentie ,doar la noi la mireni , la dvs. la preoti este cu totul altceva, total alte rigori , adica este vorba tot de diferente de intensitate si circumstante dar pe care dvs. le luati otova ... !!!!!!!!!!!!!!!!
Traducerea si exegeza canoanelor asa, ca se poarta, sfaturi cu iz de judecare profunda, acuze fatise spre "decapitare" duhovniceasca, desconsiderarea "sablonistica", la modul general, a unei Biserici cu adevarat apostolica... Iata fratilor, cam asta este ceea ce vad eu, cu stiinta sufleteasca si capacitatea de intelegere ce am (din scoli si de la Duhul Sfant) in ceea ce spun acestia.

Ascultati ce va spun si eu, preotul:
Amestecati, prin rautatea din voi, lumea aceasta cu Lumea cealalta si incercati sa va asezati pe scaunul de judecata a lui Hristos, imitatii de antihristi ce sunteti. Indraznesti sa judeci si Duhul si Harul si vrei sa ti se mai spuna urmas al lui Hristos? Ia incercati sa dati o lista, voi strambilor in gandire si dornicilor de "dreptate", cu sfintii ce trebuiesc scosi din sufletul nostru pe motivul ca au stat in ascultare si rugaciune si nu au luat jalba-n bat sa mearga in lume sa urle dupa dreptate! Tulburatilor si orbi la suflet ce sunteti! Daca voi a-ti fi fiii lui Hristos, Domnul pacii, ati fi iubitori de pace! Dar unde este Hristos, cel ce s-a rugat pentru ucigasii lui, cel ce pe cruce fiind a dat iertare si celui mai mare talhar, unde este, spun, in rationamentul vostru plin doar de ura? El a iertat cu dragoste si pe talharul cel mare iar voi, inapoia mea, satano!, l-ati ucis si pe patriarhul Bisericii, judecandu-l si batjocorindu-l. Auzi la el, indrazneste sa-mi terfeleasca Biserica si crede ca il voi rabda! Cand te voi vedea macar episcop, doar atunci voi asculta ce ai de zis, pana atunci nu, chiar si canoane de-mi insirui, traduse dupa mintea ta stramba. Altfel, du-te si fa-ti biserica ta, alege-te tu patriarh si arata-ne noua ce inseamna sa faci nu doar da din gura spre sminteala. Dupa inima voastra sa fie, paganilor!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 14:15:05
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit

[quote=Pr. Gheorghe;296427]Traducerea si exegeza canoanelor asa, ca se poarta, sfaturi cu iz de judecare profunda, acuze fatise spre "decapitare" duhovniceasca, desconsiderarea "sablonistica", la modul general, a unei Biserici cu adevarat apostolica... Iata fratilor, cam asta este ceea ce vad eu, cu stiinta sufleteasca si capacitatea de intelegere ce am (din scoli si de la Duhul Sfant) in ceea ce spun acestia.

Nu are rost parinte dragul meu sa -ti pui in cap si in suflet opiniile unora care nu stiu pe ce lume traiesc.E o practica stiuta bine impamantenita a multora care daca au citit doua carti duhoavnicesti se afla in treaba si inteligenti .Unii sunt ai lui cutare parinte alti al altuia care sta inchis de o maicuta pe nu stiu unde la o margine e sat altii ecumenisti si anti ecumenisti altii periculos de apropiati de "dreptatea si morala " legionara si uita de cuvantul Sf Ap Pavel care zice ca nu suntem nici ai lui Moise nici ai lui Pavel nici ai lui Varahiil nici ai lui mai stiu cine ci ai lui Hristos.dar pt multi cum se zice la mine in ardeal acestia sunt pt multi tata si dumnezeul lor.Si apoi se mira si cu o atitudine justitiara impart dreptatea legandu-se de canoane si uitand de unitatea ierarhica si calauzirea Sf Duh in sf Sinod .Suntem multi de multe feluri pe aceasta lume in schimb un singur lucru nu va pot lua mai ales sfintiei voastre si anume calauzirea credinciosilor de la sf Altar prin predica si cateheza in mod direct sau cu cei bine cunoscuti prin scris sau telefon atunci cand omul o cere si are nevoie de discutii serioase si bune duhovnicesti .Aici multi ascunsi sub pseudonim cum imi spunea cineva tot de aici nu trebuie sa mi se stie numele ca am venit sa invat nu sa cunosc oameni deci ascunzandu-ma de altii sa nu stie cine sunt ca sa pot fi eu acoperit sa imi creeez eu propiul dumnezeu ,uitand ca credinta si invatatura se aprofundeaza se simte se respira cunoscand pe cel de langa tine caci Hristos nu a predicat la pseudonime si nici apostolii .E bine sa ne aparam biserica foarte bine ce le-ati zis dar sa nu devina o lupta personala caci sorti de izbanda nu se afla pana nu se trzesc unii ca acestia ei insisi la realitate iar acest lucru se face cu rugaciune multa
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 14:35:09
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiu-marius Vezi mesajul
dar sa nu devina o lupta personala caci sorti de izbanda nu se afla pana nu se trzesc unii ca acestia ei insisi la realitate iar acest lucru se face cu rugaciune multa
Mare dreptate ai, frate bun! Sa nu crezi ca m-am apucat sa-mi arunc sufletul la picioarele unor pseudonime, aici, pe internet, ca sa le dau doar prilej de galceava. Un lucru este clar insa:
Citat:
12. Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu și lucrător și mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri, și pătrunde până la despărțitura sufletului și duhului, dintre încheieturi și măduvă, și destoinic este să judece simțirile și cugetările inimii,
13. Și nu este nici o făptură ascunsă înaintea Lui, ci toate sunt goale și descoperite, pentru ochii Celui în fața Căruia noi vom da socoteală.
14. Drept aceea, având Arhiereu mare, Care a străbătut cerurile, pe Iisus, Fiul lui Dumnezeu, să ținem cu tărie mărturisirea.
15. Că nu avem Arhiereu care să nu poată suferi cu noi în slăbiciunile noastre, ci ispitit întru toate după asemănarea noastră, afară de păcat.
16. Să ne apropiem, deci, cu încredere de tronul harului, ca să luăm milă și să aflăm har, spre ajutor, la timp potrivit.
(Cap. 4 din Epistola către Evrei a Sfântului Apostol Pavel)
Cuvantul lucreaza si nu oricum, ci ca o sabie cu doua taisuri! Pe unul il taie spre pierderea lui, iar pe altul il taie spre rasadirea lui in viata vesnica! Dupa inima fiecaruia. Preotul trebuie sa vorbeasca, dupa Harul Duhului ce lucreaza in el. Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Cine are urechi duhovnicesti va prinde esenta cea duhovniceasca, cine are urechi trupesti doar, va prinde doar mânia spre mai multa mânie, chiar de nu am pus fost deloc mânie in cuvintele mele.

Roaga-te si pentru mine, frate, sa pot ramane in ascultarea tulpinii mele, Hristos, prin Biserica sa. Domnul sa-ti rasplateasca dragostea!

Last edited by Pr. Gheorghe; 12.10.2010 at 14:38:46.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 14:42:49
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit toate bune

Nici o problema parinte ne rugam pt toti si pt cei buni si pt cei rai si pt cei ce ne iubesc si pt cei ce ne urasc ca Bunul Dumnezeu la ii pomeneasca intru Imparatia Sa acolo unde straluceste lumina fetei Sale .Mare dreptate avea IPS Andrei cand ne spunea unele lucruri la cursurile de formare duhovniceasca .Toate cele bune
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 15:43:53
OmuBun
Guest

Implicit

Asa cum am anticipat, iata efectele. Iar asta nu-i decat inceputul.
Parinte, oare sa fi sosit asa curand regretul intoarcerii pe forum? Am desoperit intr-unul din mesajele trecute un mare "of". Credeti ca veti reusi sa treceti nesifonat printre balarii si ciulini, fara a calca in picioare si furnicutele ostenitoare? E greu, parinte si pentru un mirean, dar pentru dvs cu atat mai mult. Fiindca toata lumea cere de la preot, dar nu-si pune problema datoriei si a constiintei. Si-apoi, mie mi se poate rastalmaci orice cuvintel; sunt un biet pacatos al carui Duh Sfant isi poate lua zi libera oricand. Dar dvs vi se cere sa-l aveti la purtator, cu sau fara sutana.
Din partea mea, fara a face parada, aveti numai ganduri bune si un respect desavarsit. Va rog sa aveti rabdare cu noi toti si multa dibacie in vorbe, ca nu-i usor de pazit intr-un singur tarc, lupi si oi si viespi si serpi si vulpi...
Dumnezeu sa va dea multa mangaiere in vorbe, pentru placerea auzului tuturor... "dobitoacelor"!...

PS - Acu', sper sa nu-mi sariti la gat si sa spuneti: "Pe cine faci tu, ma, dobitoc, ha?"
Reply With Quote
Vechi 13.10.2010, 17:04:13
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Traducerea si exegeza canoanelor asa, ca se poarta, sfaturi cu iz de judecare profunda, acuze fatise spre "decapitare" duhovniceasca, desconsiderarea "sablonistica", la modul general, a unei Biserici cu adevarat apostolica... Iata fratilor, cam asta este ceea ce vad eu, cu stiinta sufleteasca si capacitatea de intelegere ce am (din scoli si de la Duhul Sfant) in ceea ce spun acestia.

Ascultati ce va spun si eu, preotul:
Amestecati, prin rautatea din voi, lumea aceasta cu Lumea cealalta si incercati sa va asezati pe scaunul de judecata a lui Hristos, imitatii de antihristi ce sunteti. Indraznesti sa judeci si Duhul si Harul si vrei sa ti se mai spuna urmas al lui Hristos? Ia incercati sa dati o lista, voi strambilor in gandire si dornicilor de "dreptate", cu sfintii ce trebuiesc scosi din sufletul nostru pe motivul ca au stat in ascultare si rugaciune si nu au luat jalba-n bat sa mearga in lume sa urle dupa dreptate! Tulburatilor si orbi la suflet ce sunteti! Daca voi a-ti fi fiii lui Hristos, Domnul pacii, ati fi iubitori de pace! Dar unde este Hristos, cel ce s-a rugat pentru ucigasii lui, cel ce pe cruce fiind a dat iertare si celui mai mare talhar, unde este, spun, in rationamentul vostru plin doar de ura? El a iertat cu dragoste si pe talharul cel mare iar voi, inapoia mea, satano!, l-ati ucis si pe patriarhul Bisericii, judecandu-l si batjocorindu-l. Auzi la el, indrazneste sa-mi terfeleasca Biserica si crede ca il voi rabda! Cand te voi vedea macar episcop, doar atunci voi asculta ce ai de zis, pana atunci nu, chiar si canoane de-mi insirui, traduse dupa mintea ta stramba. Altfel, du-te si fa-ti biserica ta, alege-te tu patriarh si arata-ne noua ce inseamna sa faci nu doar da din gura spre sminteala. Dupa inima voastra sa fie, paganilor!
Trebuie sa luam aminte atat noi, mirenii cat si dumneavoastra, preotii, la schimbarile ce au loc. Sensul ascultarii nu trebuie pervertit. Ascultarea nu cred ca trebuie sa creeze probleme de constiinta celui care asculta indiferent daca el este calugar, mirean sau ierarh.

Daca eu stiu din carti ca cipurile sunt contraindicate pentru crestini, dar totusi preotul sau ierarhul ma povatuieste altfel, ascultarea nu mai este o virtute.

Daca eu stiu ca rugaciunile impreuna cu alte confesiuni imi sunt interzise de catre Sfintii Parinti, voi fugi departe de cei care ma vor povatui altfel, chiar daca ei ar fi mireni, preoti ori ierarhi.

Cand am citit scrierile Sfantului Lavrentie de Cernigov, m-am intrebat cum s-ar putea ca intr-o biserica sa se ajunga sa fie ,, toata adunarea satanica." Daca nu luam aminte, prorocirile sfantului Lavrentie se implinesc. Sunt o biata pacatoasa si stiu ca si dumneavoastra, preotilor, vi se impun lucruri cu care nu sunteti de acord.

Ieri am mai aflat despre un preot din Bucuresti caruia i s-a retras dreptul de a sluji doar datorita faptului ca a spus adevarul despre cipuri si despre ecumenism. I-a multumit patriarhului in loc sa se tulbure si i-a calmat pe enoriasi, dar a fost singurul preot din tara care a venit la mitingul impotriva documentelor electronice si a luat cuvantul.

Iata ca in zilele noastre ascultarea trebuie facuta cu discernamant, caci avem in vedere mantuirea, nu un blid de linte si lauda lumii, o lauda amara in spatele careia se ascunde DISPRETUL cel mai crunt pentru fiinta umana.
Reply With Quote
Vechi 13.10.2010, 17:52:14
OmuBun
Guest

Implicit

Incet-incet, centimetru cu centimetru, se pare ca diavolul castiga teren pretios.
N-am vazut niciunde in scrierile Sfintilor Pariniti despre interzicerea cipurilor. Nimeni nu atenteaza (inca) la templul lui Dumnezeu care este omul in integralitatea lui.
Faptul ca se face multa valva si dezbinare trancanindu-se despre cipuri, care chipurile, stau in calea mantuirii, dar ne trimitem copiii sa se vaccineze anti-nush-ce despre care nu avem cu adevarat nici cel mai mic habar, este ironic si hilar. Ideea de a ne revolta impotriva acestor cipuri este - zic eu - tot o gaselnita a diavolului sa ne dezbine intre noi, pentru a ne putea mai lesne birui si tine ocupati cu alte griji decat cele cu adevarat importante. Dintre toti cei care ii vad framantati de ideea cipurilor si insista cu tot felul de intrebari ciudate si incomode unor Sfinti parinti, punandu-i in mare dificultate, n-am vazut nici unul in care sa ma incred ca este stapanit de Duh Sfant. Taraie dupa ei masinarii sofisticate si aparate de filmat, tulbura mintile acelor oameni care nu stiu decat sa se roage, scormonesc in tot si in toate, doar-doar vor sesiza o nuanta mai transanta de care sa se lege si sa distribuie la masele largi: "Ati vazut? Asa a zis Parintele Cutare! V-am spus eu...!"
Ce va ingadui Dumnezeu sa stim, vom sti cu siguranta, daca nu noi, macar cei alesi. Iar pentru Dumnezeu, asta e important. Degeaba cautam noi sa ne baricadam impotriva cipurilor, folosind zilnic telefonul, internetul, cardurile bancare, tranzactiile on-line sau cine stie ce alta adaptare a tehnicii moderne. TOATE detin cipuri pe care cu totii le folosim de multa vreme. A te apuca sa strigi la lume (chiar preot fiind) ca esti impotriva cipurilor, in timp ce folosesti un telefon, trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi ca nimeni nu se sesizeaza!

Last edited by OmuBun; 13.10.2010 at 17:54:43.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii Martiri Brancoveni cozia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 26 27.02.2014 17:23:06
Manastirea Chiajna ciucaelena Generalitati 1 30.07.2011 22:03:25
Sfintii martiri brancoveni georgeval Generalitati 23 18.08.2009 17:29:35
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni camiann Generalitati 0 06.02.2009 11:49:54
Sfintii Martiri Brancoveni Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 1 17.08.2008 21:59:40