Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2010, 15:12:28
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Exista pacate mai usoare care se iarta si fara spovedanie. Tu de ce te mai rogi atunci pentru iertare daca parintele oricum iti dezleaga pacatele? Uite ca si pentru rugaciunile tale si pentru cainta ta sincera Dumnezeu iti iarta pacatele care nu sunt de moarte. Vezi mai jos pacatele grele care necesita spovedania si pe care presupun ca tu sau orice crestin ortodox autentic nu le comiteti frecvent. :)

...

nu exista "pacate mici"

si daca sunt crestini care reusesc sa se pazeasca o luna fara a face pacate de moarte ... tot respectul

eu sigur ma lenevesc, ma manii si altele din aceeasi categorie
Reply With Quote
Vechi 07.10.2010, 10:05:23
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
nu exista "pacate mici"
1 Ioan 5, 16-17

Dacă cineva îl vede pe fratele său păcătuind - păcat nu de moarte –, să se roage, și [Dumnezeu] îi va da viață – celor ce nu păcătuiesc de moarte. Există și păcat de moarte; nu pentru un astfel de păcat zic eu să se roage.

Orice nedreptate este păcat, dar este și păcat care nu e de moarte.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne impartasim des sau rar? Va_iubesc Impartasania (Taina Euharistiei) 978 17.05.2017 02:29:00
Cum sa ne impartasim? Adriana-Simona Impartasania (Taina Euharistiei) 21 09.01.2014 14:17:16