![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Au avut nesansa, ca in primii ani de viata, anii '80 - inceputul anilor '90, sa aiba nevoie de spitalizare. Si mai ales, au avut nevoie de transfuzii, injectii. Asta este marele lor pacat, din cauza caruia s-au imbolnavit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Și El, răspunzând, le-a zis: Credeți, oare, că acești galileieni au fost ei mai păcătoși decât toți galileienii, fiindcă au suferit aceasta? 3. Nu! zic vouă; dar dacă nu vă veți pocăi, toți veți pieri la fel. 4. Sau acei optsprezece inși, peste care s-a surpat turnul în Siloam și i-a ucis, gândiți, oare, că ei au fost mai păcătoși decât toți oamenii care locuiau în Ierusalim? 5. Nu! zic vouă; dar de nu vă veți pocăi, toți veți pieri la fel. " Luca 13,1-5 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cauzele hiv-sida?
|
||||
|
||||
![]()
Cauzele?
Stiu care este raspunsul tau ... pacatul. Dar daca Dumnezeu ne-a trimis aceasta boala pentru a ne "educa", asa cum zice Traditie, de ce nu a trimis si leacul pentru cei ce isi insusesc aceasta "educatie"? Nu am auzit nici un caz de insanatosire totala. De ce nu se gaseste nici un preot, nici un calugar, pastor, rabin, sau alt reprezentant al vreunei religii, care sa poata vindeca macar un caz de SIDA? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si vei fi multumit da respectiva demonstratie?omenirea se intoarce cu fata catre bine?nu cred.omenirea l-a avut pe iisus hristos in mijlocul ei si ia luat capul. vorbesc numai in numele meu:cine sunt eu, sa-l conditionez pe dumnezeu sa faca un anumit lucru ca sa cred in el,da oare socoteala olarul,lutului?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
interesant raspuns,multumesc
|
||||
|
||||
![]()
intrebarea ta era una retorica.
raspunsul tau insa, este si mai interesant ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Boala e o pedeapsă educativă de la Dumnezeu, nu un accident. În cazul bolnavilor de sida, nu e neapărat pentru păcatul desfrâului, poate fi și pentru altele.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am avut ce invata din asta si noi si ei ... Daca mai adaugam la asta si "educatia" primita prin maternitatea Giulesti ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|