![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe zi ce trece raman ma surprinsa de cate acatiste au aparut si la cate probleme sunt grabnic ajutatoare....acum desigur ca pe vremea cand am descoperit eu rugaciunea si acatistele nu se gasea decat un singur acatistier, cu acatistele sfintilor obisnuiti din calendarul ortodox plus acatistele catre Mantuitorul si Maica Domnului si sunt convinsa ca oricare ar fi fost citit, pentru orice necaz si trebuinta, ele ajutau si ajuta in continuare....dar sincer sunt fascinata de acestea noi...
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Mie imi place mult Acatistul tuturor Sfintilor, pe langa Acatistul de multumire Lui Dumnezeu, bineinteles:)
Apropo de acatiste, stiti de unde as putea procura un anume actist care nu se gaseste in librarii? nu l-am vazut nici pe la manastiri sau magazin de obiecte bisericesti. Daca stiti vreo librarie/editura unde se poate comanda sa imi spuneti si daca ati comandat careva dintre voi stiti cumva daca se poate comnada numai o bucata sau numai la set? Multumesc mult!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Acatiste | Clausemi | Rugaciuni | 26 | 30.06.2011 22:10:08 |
| Acatiste | Antimos | Rugaciuni | 5 | 28.01.2010 14:16:58 |
| Exista slujbe in care se citesc rugaciuni, acatiste pt. Sf. Fecioara? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 7 | 09.11.2009 18:59:33 |
| Acatiste | patinina34 | Rugaciuni | 51 | 02.06.2009 05:43:21 |
| Acatiste | andreicosminus | Rugaciuni | 11 | 19.03.2008 22:06:20 |
|
|