Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 16:43:13
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Este cineva pe forum, care are in avatar o icoana cu Maica Domnului stand pe harta Romaniei. Vreau si eu acea poza. Scuze de offtopic.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Vechi 01.02.2010, 11:44:28
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit Ceaiuri pentru somn

Tinand seama ca insomnia are origini diverse, tratamentele cu o singura planta nu se potrivesc la toate persoanele si de aceea este necesara o testare individuala.
- infuzie din flori de tei (1-2 lingurite la 250 ml apa clocotita); se infuzeaza acoperit timp de 5 minute, se strecoara si se beau, zilnic, 2-3 cani, îndulcite cu miere de albine, dintre care una înainte de culcare, cu actiuni imediat sedative;
- infuzie din conuri de hamei (o lingura la 250 ml apa clocotita); se infuzeaza 10 minute si se beau doua cani pe zi;
- infuzie din flori de lavanda (o lingurita la 250 ml apa fiarta); se infuzeaza acoperit 5 minute si se beau cate doua cani pe zi, avand actiuni calmante în insomnie, cefalee si afectiuni cardiace pe substrat nervos;
- infuzie din herba de talpa-gastii (3 linguri la 250 ml apa clocotita); se infuzeaza 10 minute, se strecoara si se iau cate 3-5 linguri pe zi, dintre care 1-2 linguri înainte de culcare;
- infuzie din radacini de valeriana (o lingurita la 250 ml apa); dupa infuzare 10-15 minute, se bea o cana înainte de culcare, avand efecte sedative asupra sistemului nervos central;
- infuzie din frunze, flori si fructe de paducel (o lingurita la 250 ml apa fiarta); se infuzeaza 10-15 minute, se strecoara si se bea seara, înainte de culcare.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2010, 22:53:09
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

M-am informat si am descoperit fructul Noni.Se pare ca e un fruct care face furori in lume deoarece a ajutat la vindecarea multor boli precum si a cancerului.In Romania nu prea e cunoscut dar in USA si o parte din Europa,da.Se vinde sirop de noni,suc de noni si costa destul de mult dar cica are o gramada de beneficii pentru corp sucul de noni pur continand multe multe elemente benefice corpului.Eu am luat pentru astm dar si pentru celelalte boli.Cautati pe internet Noni ca sa nu fac reclama:)).Desigur niciun medicament sau fruct,sirop etc nu va trata fara voia Lui.E uimitor cum Dumnezeu ne-a lasat in natura vindecare,tratamente fapt ce dovedeste inca o data ajutorul si iubirea Lui.
Reply With Quote
Vechi 20.09.2010, 10:34:54
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Implicit

Despre spirulina: http://hermanvlad.wordpress.com/2010...une-a-naturii/
Vechi 20.09.2010, 10:48:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
M-am informat si am descoperit fructul Noni.Se pare ca e un fruct care face furori in lume deoarece a ajutat la vindecarea multor boli precum si a cancerului.In Romania nu prea e cunoscut dar in USA si o parte din Europa,da.Se vinde sirop de noni,suc de noni si costa destul de mult dar cica are o gramada de beneficii pentru corp sucul de noni pur continand multe multe elemente benefice corpului.Eu am luat pentru astm dar si pentru celelalte boli.Cautati pe internet Noni ca sa nu fac reclama:)).Desigur niciun medicament sau fruct,sirop etc nu va trata fara voia Lui.E uimitor cum Dumnezeu ne-a lasat in natura vindecare,tratamente fapt ce dovedeste inca o data ajutorul si iubirea Lui.
Am citit si eu cate ceva despre el si din ce se scrie peste tot se pare ca e un fel de medicament minune.
La tine ce efect a avut?Se poate lua si ca supliment sau e doar medicament?
Multumesc frumos!
PS:Daca crezi ca se poate considera reclama,imi poti trimite si pe privat un raspuns scurt.Multumesc inca o data!
Vechi 20.09.2010, 16:40:27
costache marilena
Guest

Implicit

A propos de plante miraculoase: CATINA
Creste spontan in Romania deci este... gratis!!
Cine nu are timp sa culeaga sau nu locuieste intr-o zona geografica favorabila catinei o poate cumpara cu cativa lei, proaspata si neprelucrata din piata.
Se poate citi despre proprietatile ei minunate daca se da o cautare pe google...
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 00:13:30
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Implicit Rețetă universală homeopată aplicabilă la orice cabinet homeopat

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Eu iti recomand sa mergi la un medic homeopat si sa discuti cu el, remediile homeopate sunt foarte bune pentru anumite afectiuni, mai ales pentru cele nespecifice (de exemplu stari de anxietate, depresie, insomnie , frica, atacuri de panica, emotivitate exagerata, plans fara motiv etc.) si sunt foarte bune si in multe afectiuni clasice (daca spui ca ai o boala de inima te pot ajuta si la asta). remediile homeopate NU AU EFECTE SECUNDARE, sunt exclusiv NATURALE (nu sunt compusi de sinteza) iar cei ce le prescriu sunt MEDICI (adica au aceeasifacultate de medicina ca si toti ceilalti medici). Eu am facut tratament homeopat pentru multe afectiuni (ce imi vine acum in minte sunt conjunctivita, gripe, raceli, febra, viroze respiratorii, hipertiroidism, insomnii, migrene cronice, entorse si contracturi etc.), la unele din ele am avut rezultate foarte bune (nu la toate). Tot homeopatul iti poate prescrie si ceaiuri (combinatiile de ceaiuri se fac dupa anumite reguli medicale, nu doar pesfaturile prietenilor si vecinilor). Cauta un homeopat prin recomandari, nu te du la oricine. Daca te intereseaza pot afla pe cineva bun in orasul tau.

Iti recomand de asemenea calduros sa folosesti acupunctura. Este foarte buna (la orice fel de dureri musculare sau de oase este cel mai bun remediu, la insomnii de asemenea - de multe ori vei adormi chiar in timpul sedintei de acupunctura). Este un remediu complet "curat" si fara efecte secundare. Tot asa, cauta pe cineva prin recomandari (daca vrei te pot ajuta).

Nu cunosc exact ce probleme medicale ai, dar nu par a fi incadrabile in "retele" clasice, caz in care nici metodele de tratament nu ar trebui sa fie cele clasice (eu m-am tratat de foarte multe in viata mea, prin metode de toate felurile, inclusiv clasice, chirurgical etc. - la fiecare afectiune trebuie sa-i gasesti o metoda adecvata).

Sanatate!
Se iau granule sau sirop, se pune CEVA, se diluează până nu mai rămâne NIMIC, se agită bine cam de 10 ori mai mult decât durează Sfânta Liturghie. Duhul NIMICitor ce zice despre sine că este esența dumnezeiască a lui CEVA își amestecă coada, dinamizează la maximum, paroxistic, remediul și sănătatea e pregătită pândind. Prețul remediului: Mântuirea.
ACUPUNCTURA: se merge la un acupunctor, acesta se spală conștiincios pe mâini de energiile negative, își freacă apoi bucuros mâinile că a mai venit un fraier și înțeapă în punctele în care a învățat că se găsesc cei 13 draci ce fac boli. Aceștia jenați de înțepături, mai ales dacă se arde și o leacă de tămâie de la împăratul Galben, și înfricoșați de energia Qi ce vine dintr-un bob de orez aleargă panicați și o dată cu ei și bolile ce le provoacă. După ce ajung la colțul străzii se opresc din alergat și se pun pe un râs... demonic după care se apucă să scrie la vămi și pe dracupunctor și pe victimă, care mai ales dacă a căzut în starea alfa, adică între somn și veghe, e numai bună de îndrăcit.
Pentru mai multe amănunte vă invit la topicul:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...905#post288905
Lăsând gluma la o parte, eu sunt pățit cu homeopatia din proprie experiență și apoi de la mulți din pacienții mei și dacă vreți să scăpați de multiplele și repetatele dvs. boli să nu mai fiți nevoită să vă tratați așa de des și mai ales dacă vreți să vă mântuiți renunțați și la ea și la dracupunctură și la orice alta formă de bioenergie.
Cu durere și dragoste, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 09:42:09
bmd
Guest

Implicit Oare?

Si oare sa nu se vindece nimeni cu medicina naturista?
Oare atitia doctori homeopati, acupunctori , fito-terapeuti sa fie doar niste sarlatani? Oare toti care se trateaza la ei sint prosti?
Oare Formula As care gaseste genii medicale naturiste mai ceva ca Flacara de pe timpuri (a lui Paunescu) sa fie o adunatura de oameni fara simtul raspunderii? Postul ETNO care si el gaseste vindecatori de toate prin de toate, sa nu simta nici un pic de responsabilitate pentru telespectatori?
Toti care recomanda aici si aiurea leacuri despre care "au auzit" sa nu se gindeasca o clipa ca pot fi ucigasi de oameni si apoi de suflete?
Oare medicii care recomanda leacuri de care stiu exact ca nu aduc vindecarea, sint medici?
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 10:07:28
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Incercati sa urmariti macar un episod din filmul "Secretele palatului=doctor Han" si o sa vedeti cum se tratau oamenii in China,Coreea....cu acupunctura si "supe medicinale",decocturi din anumite radacini,si multe altele.Eu personal cred in aceste "leacuri",le folosesc si chiar imi fac bine.Dumnezeu ,ne-a lasat plante tamaduitoare....nu sa le ignoram ...ci din contra....sa le folosim........dar nu dupa ureche,cum se zice...ci dupa carti specifice medicinei naturiste.Doamne Ajuta.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 10:15:22
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
Dumnezeu ,ne-a lasat plante tamaduitoare....nu sa le ignoram ...ci din contra....sa le folosim........dar nu dupa ureche,cum se zice...ci dupa carti specifice medicinei naturiste.Doamne Ajuta.
Absolut de acord cu tine...pina la mindria de a te crede medic! Cam aici e problema voastra a tuturor doriti sa fiti medici dar fara cei 6 ani de studiu!
Niciodata , nimeni pe pamintul asta nu a recomandat sau luat remedii naturiste fara riscuri majore, spirituale sau fiziologice!
Dumnezeu ne-a dat plantele ca sa le folosim. Si ne-a mai dat si minte...tot ca sa o folosim! Hai sa luam un exemplu: aspirina. Aceasta provine din scoarta de salcie. Putem lua o tableta sau sa roadem scoarta de salcie. Marea diferenta in cazul acesta este DOZAREA Precisa! Lipsa de impuritati. Cercetarile care cu aspirina tablete exista si cu coaje nu, respectiv contraindicatiile! Samd pina la aspectul ecologic ca nu putem belii toate salcile rumegind toti coajea lor cind avem febra!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O sectiune de medicina naturista bmd Generalitati 27 08.08.2012 14:10:56
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina holistica - interesant Fetita cu Codite Generalitati 19 05.02.2010 15:48:02
medicina si farmacia pacifistul Generalitati 22 26.07.2009 23:31:21
Medicina Perplexa Laurentiu Generalitati 0 04.04.2007 12:14:29