![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hipotensiunea nu este o afectiune in sine (la fel ca hipertensiunea de exemplu) dar combinata cu alte simptome poate face parte din anumite afectiuni. Hipotensiunea singura poate da dureri de cap, ameteli, senzatie de vertij, rau de inaltime, racirea extremitatilor si cam atat (in nici un caz varicele nu sunt cauzate de hipotensiune cum a scris cineva mai inainte, ci de o predispozitie genetica a peretilor vaselor de sange, mai exact a venelor). Daca tensiunea ta este 10, nu ar trebui in mod normal sa ai aceste simptome. Exista oameni care traiesc toata viata cu tensiunea 10 si nu au nici o problema (si eu am aceeasi tensiune, am aceeasi problema cu luatul sangelui si gasitul venelor, mi se mai si sparg vasele daca nu nimereste cu acul din prima etc. - nu ca eu nu as avea probleme dar nu datorita hipotensiunii). Starile psihice NU sunt cauzate de hipotensiune (cum e lipsa de optimism - ai nascut cumva in ultimul an?). Nici insomnia NU e cauzata de hipotensiune (eu am hipotensiune si cred ca la mine se poate vorbi de inversul insomniei). Alimentatia are un rol, adica nu e rau sa bei 1 cafea pe zi si/sau 1 pahar de vin rosu, dar nici nu e obligatoriu. Daca nu ai nimic altceva decat hipotensiune nu trebuie sa te tratezi nici cu ceaiuri nici cu altceva. trebuie sa tii cont de hipotensiune cand vei lua tratamente pentru alte afectyiuni, deoarece anumite ceaiuri sau medicamente scad si ele tensiunea si poti lesina. Daca nu iti simti inima batand in piept nu iti fa probleme, nici nu trebuie sa o simti. Te poti ingrijora daca ai senzatia de chinga peste piept, ca te strange cineva si nu poti respira complet, dureri ascutite in piept etc. Nu sunt cauzate de hipotensiune dar sunt simptome ale unor afectiuni. Nu cred ca e cazul sa iei sedative, acestea printre altele scad tensiunea. Nici somnifere!!!! (nu lua asa ceva daca exista si alte posibilitati de tratament). Eu iti recomand sa mergi la un medic homeopat si sa discuti cu el, remediile homeopate sunt foarte bune pentru anumite afectiuni, mai ales pentru cele nespecifice (de exemplu stari de anxietate, depresie, insomnie , frica, atacuri de panica, emotivitate exagerata, plans fara motiv etc.) si sunt foarte bune si in multe afectiuni clasice (daca spui ca ai o boala de inima te pot ajuta si la asta). remediile homeopate NU AU EFECTE SECUNDARE, sunt exclusiv NATURALE (nu sunt compusi de sinteza) iar cei ce le prescriu sunt MEDICI (adica au aceeasifacultate de medicina ca si toti ceilalti medici). Eu am facut tratament homeopat pentru multe afectiuni (ce imi vine acum in minte sunt conjunctivita, gripe, raceli, febra, viroze respiratorii, hipertiroidism, insomnii, migrene cronice, entorse si contracturi etc.), la unele din ele am avut rezultate foarte bune (nu la toate). Tot homeopatul iti poate prescrie si ceaiuri (combinatiile de ceaiuri se fac dupa anumite reguli medicale, nu doar pesfaturile prietenilor si vecinilor). Cauta un homeopat prin recomandari, nu te du la oricine. Daca te intereseaza pot afla pe cineva bun in orasul tau. Iti recomand de asemenea calduros sa folosesti acupunctura. Este foarte buna (la orice fel de dureri musculare sau de oase este cel mai bun remediu, la insomnii de asemenea - de multe ori vei adormi chiar in timpul sedintei de acupunctura). Este un remediu complet "curat" si fara efecte secundare. Tot asa, cauta pe cineva prin recomandari (daca vrei te pot ajuta). Nu cunosc exact ce probleme medicale ai, dar nu par a fi incadrabile in "retele" clasice, caz in care nici metodele de tratament nu ar trebui sa fie cele clasice (eu m-am tratat de foarte multe in viata mea, prin metode de toate felurile, inclusiv clasice, chirurgical etc. - la fiecare afectiune trebuie sa-i gasesti o metoda adecvata). Sanatate!
|
|||
|
|||
![]()
Daca te pot ajuta suplimentar - cu placere.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru calculi biliari este foarte buna (si placuta pe deasupra) o cura mai lunga cu suc de mere fie stros in casa, sau macar din comert dar de buna calitate, fara E-uri si fara zahar. Se beau zilnic cateva pahare. E testat pe fierea mea... e adevarat ca nu erau foarte mari pietrele.
Scucul de mere este de asemena deosebit de bun in cazul crizelor de colecist (dureri in partea dreapta sus, merg pana in umar, greturi, abdomen foarte umflat). In cazul unor calculi mai mari se face un timp cura cu suc de mere si apoi o cura de eliminare cu smirna si/sau ulei de masline. Nu mai imi amintesc bine, daca are cineva nevoie, pot cauta. In cazuri grave, pietre foarte mari, colecist calcifiat... chirurgul rezolva situatia. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am mai multe cazuri in familie si printre colegi de calculi biliari de diferite marimi, pe care s-au incercat cele mai variate cure si tratamente. In afara celor care aveau doar namol nici unul din pacienti nu a reusit sa obtina vreo ameliorare a situatiei si tot la operatie au ajuns pana la urma. Anul acesta am avut 3 operatii in familie, toate reusite fara probleme(bunica e unul din cazuri, 78 ani). Eduard, la cum descrii tu colecistul nu cred ca are sens sa faci cura, nu va face decat sa intarzie operatia. E periculos sa lasi colecistul cu pietre neoperat, crede-ma. iar operatia chiar nu e grea, frica insa e mare si nejustificata (experienta proprie).
|
||||
|
||||
![]()
Stie cineva reactia urzicii?eu stiu ca ajuta la cirucuatie, am baut ceai de urzica o saptamina in fiecare zi cite doau cani imi ard picioarele si imi amortesc sa fie de la asta?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dezechilibru electrolitic inseamna cred deficit de calciu.Este contraindicata si in cazul femeilor insarcinate,provocand contractii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Astea ar fi fost contraindicatiile,dar se spune ca urzica face minuni pentru organism,vitaminizeaza,remineralizeaza,sunt indicate curele cu urzici.
Cine stie.... Va urez sanatate,ca-i mai buna decat toate! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
5 remedii naturale impotriva depresiei
Pentru afectiunile mentale precum depresia, este de preferat sa apelezi la tratamentele naturiste, acestea fiind lipsite de efecte secundare. Iata cateva remedii pe care le poti pregati acasa: 1. Merele fac parte dintre cele mai eficiente remedii impotriva depresiei. Pentru a scapa de proasta dispozitie, consuma un mar cu lapte si miere. Astfel, vei reusi sa-ti faci plinul cu energie. 2. Nucile de acaju sunt un alt remediu care te ajuta sa lupti impotriva depresiei. Acestea sunt o sursa importanata de vitamine din grupa B si stimuleaza apetitul si sistemul nervos. Contine si riboflavina care te pastreaza activ, vesel si energic. 3. Radacina de sparanghel s-a dovedit a fi foarte benefica in tratarea depresiei. Este un bun tonic pentru sistemul nervos. Poti lua zilnic un gram sau doua de pudra din aceasta radacina uscata. 4. Nucsoara. Fierbe putina apa si adauga praf de nucsoara. Adauga zahar dupa gust si consuma de 2 ori pe zi. 5. Trandafiri. Pregateste o infuzie din petale de trandafiri proaspete si bea de fiecare data cand te simti deprimat/a. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ultimele cercetari ale americanilor (parca) cine are tensiunea mica traieste mai mult!
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina holistica - interesant | Fetita cu Codite | Generalitati | 19 | 05.02.2010 15:48:02 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|