![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca să vezi situl, trebuia să faci click pe link în mesajul meu original, nu în replyuri. Fă click aici. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aparitia multor organe nu poate fi explicata prin teoria evolutiei care presupune o modificare discreta ... mici modificari succesive sunt organe, de exemplu ochiul, foarte complexe care nu pot apare progresiv ... din piele citisem pe undeva in parintele Steinhardt, citez aproximativ: "daca unui om incult ii este permis sa nu creada in Dumnezeu ... unui om educat, cu educatie stiitifica ii este imposibil sa nu creada in Dumnezeu" eu am plecat de la ateism, ca orice om educat in comunism; pe masura ce am avansat in cunoastere ... mi-a devenit clar ca nu suntem rezultatul "evolutiei" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dovezile stiintei contra creationismului, e vax rexona;mai descopera ceva iar vechea teorie cade si apare o noua teorie. omul se trage din maimuta,evoluand,superb,darwin a fo acolo,si ne-a dezvaluit si noua sicretul.in final omenirea o sa fie ca in romanul dune,precum fiul lui atreides ![]()
Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 Last edited by codana; 20.09.2010 at 21:41:23. |
|
|||
|
|||
![]()
a lui Allah . Nu ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa zis stiintifice? Dupa tine ce inseamna stiinta? Sau cine sunt cu adevarat cercetatori? Acei care cauta dovezi ale existentei lui Dumnezeu? De ce capcana? Dumnezeu pune capcane? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La ce hrana gustoasa te referi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In acest moment, pe pamant, ochiul exista in toate stadiile de evolutie. De la simple celule sensibile la lumina, pana la ochiul complex al omului (care fie vorba intre noi, nu este nici pe departe cel mai performant ochi din lumea animala). Tu nu erai ateu. Erai, cum spui tu, "needucat". Ateismul tau era insuflat de moda vremii si atat, nu avea o baza reala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am trait s-o aud si pe asta !!! Ce ma uimeste la domnia voastra este nu teoria ateista pe care o tot sustineti <sunteti liber sa credeti ce vreti! asa sustine Biblia> ci inversunarea sa stati printre crestini si sa-i scuipati neincetat. De fapt aceasta atitudine , din puncul meu de vedere,este explicabila !Pe dvs. ar trebui sa va puna pe ganduri! Din pct. dvs. de vedere ar trebui sa va cautati persoanele care impartasesc aceleasi opinii si teorii.Sunt destui ( securistii si activistii sunt peste tot)si sunt foarte activi !Pana mai ieri era chiar obligatoriu sa fi ateu. Aveti, cumva vre-o sarcina de partid??Sau sunteti doar o unelta a celui rau? Sau va cautati un motiv sa va scuipati frustrarile peste altii ? Ori care ar fi motivul prezenta dvs. aici este deplasata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 20:08:07 |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
|