![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"...va fac clar (pardon, incerc fara sa fiu convins ca o sa reusesc) ca exista o problema!"
Nu mai face pe desteptul. Asadar este o problema. Ce solutii ai? Fara mistouri te rog. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hmmm, mda!!! Nu ti-ai pus intrebarea de ce Coranul este un amalgam, si nu are un fir epic? Pare ca o carte povestita de altcineva, Mohamed a avut un vecin crestin cu care povestea adesea. Unchiul lui era crestin si a refuzat sa treaca la islam. Tot in qu'ran scrie ca Iisus se ruga de 5 ori pe zi si platea za'katul. Tot in qu'ran scrie ca un musulman adevarat tb sa respecte si Biblia si Tora. Daca pana acum cateva sute de ani, mulsumanii torturau fizic crestinii, pt ca nu vroiau sa treaca la islam, acum musulmanii incearca si chiar reusesc sa converteasca crestini la islam. In momentul in care un musulman, se casatoreste cu o crestina, si mai si reuseste s-o converteasca(cam dupa 2 ani de la casatorie), este foarte bine vazut in societatea lor si chiar foarte laudat si printre cei mai respectati. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
daca nu erau, probabil ca nu mai vorbeam de romani si ortodoxie in Dobrogea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi, ieri sau incepind de acum 1400 de ani?
![]() Ma repet, astazi nu mai exista un stat (exceptind poate Athosul, Vaticanul, daca le putem numii state) pur crestin, ca atare nici o armata pur crestina, sau actiunii pur crestine. Pur musulmane cred ca gasim mult mai multe sau unde procentul de altceva decit musulmani sa fie extrem de mic (si pe cale de disparitie) Ca atare eu ramin la provocarea mea (la care va ca nu se reaspunde) tu poti sa-ti faci propia provocare in privinta statelor! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene,eu vorbesc despre comunitatea asta, despre romanii care nu vad problema, nu cu tine personal. Mai clar de cit atit, nu pot fi.Scuza-ma daca am facut sa te simti jignit n-am fost intentia mea.Nu o sa te mai agasez.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cam atit despre respectul pentru ceilalti si cit de corecti, capabili de convietuire sint musulmanii. |
|
|||
|
|||
![]()
sunt inselati de draci.sigur.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si sustin orice masura realista, in acest sens. Dar indemnuri si expresii gen "hai sa ardem Coranul", "musulmanii sunt demonizati", nu cred ca ne ajuta, din contra. Vad insa, ca tot la metodele evului mediu (intunecat) am ramas ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|