Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2010, 21:35:13
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai frate Traditie musulmani sunt foarte multi.
Daca noi am fi avut de la un crestin ortodox Sfant asemenea gest anume arderea Coranului am fi stiut ca ar putea sa fie facut.
Da nu avem asemenea gest facut de un Sfant crestin ortodox .
Nu a zis nimeni de crestini ca nu au fost prigoniti de unii musulmani inselati de draci,nu a zis nimeni ca actele teroriste sunt ceva bun,dar a arde Coranul va face oare ceva bun pentru cineva?
Referitor la musulmanism eu cred ca e destul de clar aratat de Sfantul Ioan Damaschinul cu argumente ca e o erezie derivata din erezia ariana.
Nu e erezia ariana ca acolo se pastra botezul si ce se mai pastra.
Marturisesti credinta in Dumnezeu Iisus Hristos ca e Dumnezeu intrupat si deja ai aratat ca nu esti de acord cu ce zice in Coran referitor la Dumnezeu Iisus Hristos.
De ce mai trebuie sa arzi si Coranul?
Si asa in multe tari musulmane crestinii sunt prigoniti daca arzi Coranul nu se risca sa se inteteasca prigonirile impotriva crestinilor nu se risca sa apara prigoniri impotriva a diversi cetateni SUA?

Last edited by mihailt; 14.09.2010 at 21:37:34.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36