![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci să înțeleg că până la urmă nu ai habar despre nici un eveniment de vorbire în limbi existent pe internet (sau măcar vreunul asemănător cu ce ai văzut prin România).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Dragă, ai sau nu vreo dovadă publicată pe internet care să exemplifice că există măcar un singur penticostal, din România sau de oriunde din lumea întreagă, care vorbește sau a vorbit în limbi ?
Last edited by doctor_faustus; 13.09.2010 at 23:04:00. Motiv: corectură |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nu poate fi comentata obiectiv in filmulete. Este mult mai mult. Ceva inefabil, dumnezeiesc. Pentru ca este de la Dumnezeu Duhul Sfant. Ce este vorbirea in limbi putem gasi in Scriptura si cum se manifesta ea putem experimenta fiecare dintre noi, crestinii. Pentru ca vorbirea in limbi nu e un dar al penticostalilor ci al Duhului Sfant. Penticostalii romani vor sari ca țânțarii să dezmintă și să se dezică de ceea ce gasiti pe net pentru ca nu-i reprezinta. Asa cum nu va reprezinta pe dumneavoastra fotografia asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acuma, pe bune, tu drept cine ne iei? Pai, dupa ce ai murdarit zeci de pagini cu postarile tale, dupa ce ai fost banat de 4 (patru) ori pentru injuriile tale, vii acum cu povesti dintr-astea: „Dati-mi si mie un clip penticostal sa ma distrez!”... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|