![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Aș vrea să văd măcar câteva înregistrări ale unor evenimente de vorbire în limbi în cazul unor penticostali ! Mă îndoiesc destul de tare despre așa ceva, pentru că am văzut anumite înregistrări pe internet dar nu sunt sigur dacă acelea chiar sunt vorbire în limbi și dacă chiar sunt la penticostali.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa incerc si eu chiar daca m-ai cam speriat
![]() Citat:
Vei gasi mai greu o inregistrare din bisericile romanesti. Citat:
Daca imi zici orasul as putea sa-ti trimit cateva adrese. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine îmi spune mie că înregistrările de pe internet sunt de la penticostali ? De unde să știu care sunt de la penticostali și care nu sunt de la penticostali ? Pentru că există posibilitatea ca unii să facă vreo panaramă și apoi să o pună pe internet și să spună că sunt penticostali doar pentru a îi denigra pe penticostali. Aș vrea să văd anumite înregistrări chiar și de la penticostali americani, însă aș vrea să le transmită cineva dintre penticostali, fără ca să am vreo intenție de a face propagandă penticostalilor ci doar pentru lămurire.
Last edited by doctor_faustus; 13.09.2010 at 21:49:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai tu i-ai denigrat pe penticostali sub toate cele cinci nume pe care ti le-ai luat pe acest forum. Nu cumva tu vrei cu totul altceva decat o simpla lamurire? Daca marturisesti drept, negociem :) Last edited by penticostalulmantuibil; 13.09.2010 at 22:03:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Într-adevăr eu nu am o părere favoravilă nu doar în ce îi privește pe penticostali, ci pe toți neoprotestanții, însă acest lucru nu intră în discuție. Nu vreau să discut propriile mele păreri despre penticostali, și tocmai de aceea am făcut apel ca unii dintre ei, fără scop propagandistic, să prezinte câteva înregistrări credibile care să ateste vorbirea în limbi la penticostali, fie ei și americani, și poate chiar ar fi mai potrivit să fie americani, pentru că penticostalismul nu își are originile în România.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu doar ce este la penticostalii din Romania. In rest, nu cunosc si nu ma amestec .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Adica tu nu te identifici cu hotararile patriarhului si duhovnicilor BOR, iar eu trebuie sa ma identific cu fiecare eventuala manifestare zurlie din asa-zise biserici de care nici nu am auzit? Orice lucru trebuie cercetat. pe cele din Romania le cunosc cat de cat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi ocoliti ceva: motivatia dumneavoastra. De ce doriti sa primiti un astfel de clip. Ce doriti sa faceti cu el? Pun aceste intrebari pentru ca eu cred ca dumneavoastra de fapt doriti doar un motiv in plus pentru a arunca cu noroi. Daca v-ati pocait si aveti o alta motivatie, prezentati-o si, asa cum am mai spus, negociem... ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|