Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2010, 21:21:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Aș vrea să văd măcar câteva înregistrări ale unor evenimente de vorbire în limbi în cazul unor penticostali ! Mă îndoiesc destul de tare despre așa ceva, pentru că am văzut anumite înregistrări pe internet dar nu sunt sigur dacă acelea chiar sunt vorbire în limbi și dacă chiar sunt la penticostali.
Nu ai mai scris asta o data?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 13.09.2010, 21:25:02
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit Ba da și o să mai scriu până când mi se răspunde satisfăcător

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu ai mai scris asta o data?
Aș vrea să văd măcar câteva înregistrări ale unor evenimente de vorbire în limbi în cazul unor penticostali ! Mă îndoiesc destul de tare despre așa ceva, pentru că am văzut anumite înregistrări pe internet dar nu sunt sigur dacă acelea chiar sunt vorbire în limbi și dacă chiar sunt la penticostali.
Vechi 14.09.2010, 14:57:15
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Doctorfaustus mergi la o adunare de a lor, asa cum am facut eu, si stai si priveste aceea asa zisa vorbire in limbi si ai sa vezi ca am dreptate. nu e nici o limba, e exact cum am explicat. isi lasa mintea libera si spun ce le vine in minte chioar daca nu este un cuvant ci doar tipat sau vaiet. desi din cand in cand ai sa auzi si cuvinte in romana. fireste.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10