![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
un om de stiinta e dator sa cerceteze si sa povoace pentru ca are mereu in fata intrebarea "de ce?". Dumnezeu nu are de fapt nume propriu, nu e un sine, e un tot. hawkins numai a strigat pentru ajutor, incearca dar nu desluseste. cred ca incepe sa isi cunoasca inima si vrea sa desluseasca in lume inainte de a fi in afara ei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand inorogul improsca cu laturi pe toata lumea, erai perfect fericit in postura de majoreta. Nu imi amintesc sa ii fi atras atentia asupra limbajului folosit. Sau e OK sa injuri, atata timp cat injuri atei?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma-nebuni! Bilioane? Cine te-a mintit?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fraților, Big Bang-ul, necredința în Dumnezeu etc. nu le-a inventat, descoperit, teoretizat Stephen Hawkins. Există de dinaintea sa și vor fi și după el, aceleași teorii cu aceleași teme, dar cu alte variațiuni. El este doar "mascota" de piață, una din trâmbițele ateismului. Orice copil, adolescent, ajuns la vârsta întrebărilor își pune întrebări de genul "de ce omul", "de ce eu", "cine e Creatorul, dacă există vreunul și de ce", "cum și de ce există ceea ce există" etc. Cu ce e mai extraordinar în întrebări acest om? Cum am mai spus STEPHEN HAWKINS ESTE MASCOTA ATEISMULUI.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar necredinta in Xenu ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca respecta:,,În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus și I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăția cerurilor?Și chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor.Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăția cerurilor.Și cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește."(Matei 18:1-5).
|
|
||||
|
||||
![]()
Până acum un secol la modă erau poveștile cu vrăjitori, fantome, vampiri etc. la care se adaugă, în secolul XX, astăzi frumoșii extratereștrii. Exluzându-l pe Dumnezeu din existența lor, oamenii au nevoie să umple golul rămas. Și ce fac atunci? Din secolul XX încoace, găsesc vreo două - trei civilizații extraterestre mai evoluate care joacă rolul de Dumnezeu (vezi asgarzii - Thor (zeu nordic), care în ultimul episod din SG 1 ne dăruiesc toate cunoștințele civilizației lor, după ce pe parcursul a nu știu câte episoade ne-au asistat în dezvoltarea noastră ca specie).
Sau dacă nu avem extratereștri, inventăm oameni cu puteri supranaturale, paranormale, bioenergii sau mai știu ce le dă dracu' prin cap.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc, îți doresc să ajungi și tu acolo: a fi bebeluș e o evoluție pe care tu nu ai cum să o pricepi.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|