![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca Terra trebuie salvata, ci specia umana ! Degradarea mediului ne va ucide, iar Terra se va reface ...Si cred ca-i va fi mai bine fara oameni !
|
|
|||
|
|||
![]()
Crestinul daca nu-i si egocentric parca nu-i crestin destul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar tu dacă nu scrii o prostie pe zi nu ai pace.
|
|||
|
|||
![]()
Daca-mi permiteti o gluma:
"Terra si Marte se intalnesc la o cofetarie intergalactica. Terra zice: -Sunt destul de bolnava, -Dar ce ai? intreaba Marte -Homo sapiens-zice Terra -Stai linistita, iti trece, am avut si eu-zice Marte Noi ,ca omenire, ne-am cam batut joc de planeta asta care pana una alta e casa noastra, si ne facem singuri apocalipsa; nu e nevoie de diavol pentru ca planeta noastra sa devina iad; emisiile de dioxid de carbon si defrisarile salbatice ne vor pune capac pana la urma. Este dureros sa stii ca am primit raiul si noi il transformam in iad. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Culmea este ca pe Cel ce ne-a daruit pamantul L-am pironit pe cruce, iar daca astazi ar veni la fel de smerit ca acum 2000 de ani, si chiar daca s-ar gasi o Biserica care sa-L recunoasca, tot ar fi rastignit din nou de unii dintre noi doar pentru a arata erezia acelora care L-au recunoscut. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
se poate depasi durerea singuratatii doar cu proactivitate? | Luca2011 | Generalitati | 9 | 18.08.2012 19:30:12 |
Omul cel mai feroce animal de pe Terra | elenavioletacocos | Generalitati | 74 | 03.12.2009 15:16:48 |
Puterea Domnului ma poate salva? | Loryb | Generalitati | 27 | 03.11.2008 22:19:34 |
Slujba de canonizare de la Salva | Dia20_diana | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.08.2008 23:13:39 |
|