Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10568)

absolutep0wer 02.09.2010 13:46:34

Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra

Un raport al Acadamiei Naționale de Științe din Statele Unite ale Americii anunță că procesul încălzirii globale a devenit aproape ireversibil, reparațiile pe care omul le mai poate aduce fiind extrem de dificile. În fapt, același raport anunța că ar fi nevoie de o erupție vulcanică majoră la fiecare 18 luni, un veritabil Armageddon pentru Pământ, pentru ca temperatura să se reducă iar calotele glaciare să înceteze a se mai topi.
Unele dintre solutiile propuse de specialiști pentru reducerea încălzirii globale par de-a dreptul fanteziste, în timp ce altele necesită zeci de ani pentru a putea fi puse în aplicare. Cel mai realist scenariu ar fi acela în care toate națiunile lumii ar recurge la împăduriri majore, reducând până aproape de 0 defrișările, un scenariu care, însă, cu greu va putea fi transformat în realitate.

tailgunner4A 02.09.2010 13:51:36

Citat:

În prealabil postat de absolutep0wer (Post 284700)
Un raport al Acadamiei Naționale de Științe din Statele Unite ale Americii anunță că procesul încălzirii globale a devenit aproape ireversibil, reparațiile pe care omul le mai poate aduce fiind extrem de dificile. În fapt, același raport anunța că ar fi nevoie de o erupție vulcanică majoră la fiecare 18 luni, un veritabil Armageddon pentru Pământ, pentru ca temperatura să se reducă iar calotele glaciare să înceteze a se mai topi.
Unele dintre solutiile propuse de specialiști pentru reducerea încălzirii globale par de-a dreptul fanteziste, în timp ce altele necesită zeci de ani pentru a putea fi puse în aplicare. Cel mai realist scenariu ar fi acela în care toate națiunile lumii ar recurge la împăduriri majore, reducând până aproape de 0 defrișările, un scenariu care, însă, cu greu va putea fi transformat în realitate.

. .
Nu cred.

IonelS 02.09.2010 14:09:04

Nu cred ca Terra trebuie salvata, ci specia umana ! Degradarea mediului ne va ucide, iar Terra se va reface ...Si cred ca-i va fi mai bine fara oameni !

MariS_ 02.09.2010 14:18:32

"Doar Dumnezeu mai poate salva Terra".

Citat:

Nici eu n-am crezut, dar acum cred. Titlul, insa, ar trebui sa fie:
Har, smerenie si jertfa de sine.

Florin-Ionut 02.09.2010 14:54:00

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 284709)
Nici eu n-am crezut, dar acum cred. Titlul, insa, ar trebui sa fie:

Pai asta e si sensul Apocalipsei: interventia divina in momentul in care raul din lume va fi atat de mare incat numai Dumnezeu il la putea separa de creatia Sa.

Era si o gluma: Apocalipse please!

MariS_ 02.09.2010 15:06:12

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 284716)
Pai asta e si sensul Apocalipsei: interventia divina in momentul in care raul din lume va fi atat de mare incat numai Dumnezeu il la putea separa de creatia Sa.

Era si o gluma: Apocalipse please!

Da, draga Florine, dar tocmai asta vroiam sa spun: sa n-o chemam noi!
Sa lucreze Bunul Dumnezeu altfel, dar mie teama ca noi nu dorim asta.

IonelS 02.09.2010 15:23:04

Noi neamurile crestine o pierdem prin necredinta, ceilalti prin demografie ..Un sfant spunea ceva de genul: demografia devine un blestem la neamurile pagane..Si se vede ! China si India pierd lumea prin demografie !
O sa ma luati cu texte biblice privind dorinta Domnului de inmultire a omului...Eu o sa va pomenesc de infranare cand situatia o cere!

ap2010 02.09.2010 16:58:09

Citat:

Eruptiile vulcanilor degaja lava,cenusa si caldura,cum pot reduce acestea temperatura atmosferica?Incalzirea globala e un proces independent de activitatea noastra si de poluare.Sa fim seriosi,era glaciara a fost declansata de aerul conditionat din preistorie?Acestea sunt lucruri care trebuie sa se intample si nu le putem opri.

andreicozia 02.09.2010 17:04:22

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 284732)
demografia devine un blestem la neamurile pagane..Si se vede ! China si India pierd lumea prin demografie !
!

Deci sa faci copii citi da Domnul este "pagin", sa-i omori este dovada de necredinta, atunci cum este bine?
Infrinare?, tu glumesti?, ce infrinare? de la a procrea? Tu ai prietena/sotie?..stii oare despre ce vorbesti?

mihailt 02.09.2010 20:06:13

Nu inmultirea populatiei duce la incalzirea climei ci arderea prea multa de benzina,motorina etc.
Un mare procent din emisia de CO2 e din circulatia avioanelor,din circulatia masinilor etc.
Apoi se desfriseaza padurile irational si padurea reimprospateaza atmosfera si asta iar nu e datorata neaparat cresterii populatiei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:10:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.