Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 13:34:57
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Te văd că ești bine antrenat(ă) pentru discuții pro-ecumeniste. Însă după toate "grozăviile" despre care ai vorbit, încă nu am văzut ca Hristos să fi chemat femei ca apostoli la propovăduire, nu am văzut nici măcar o singură femeie episcop sau preot nici în vechiul testament, nici în noul testament, nici în toată istoria Bisericii lui Hristos. Iar motivul este unul singur: preoția nu este pentru femei, nu a fost niciodată și nu va fi niciodată. Iar cei care "hirotonesc" femei întru "preotese" și/sau "episcopese" arată mai mult decât evident că ei nu fac parte din Biserica lui Hristos, oricât de înșelătoare ar fi aparențele.
Eu nu numai ca acum am vazut femeie preot, dar ce parere aveti de o sfanta din calendarul ortodox care a fost stareta in manastire de barbati pentru ca acestia nu stiau ca este femeie si ca atare, dintre toti calugarii, au ales-o chiar pe ea stareta?

Uitati aici un topic dedicat subiectului, veti afla si ceea ce inca nu stiti despre Vechiul si Noul Testament.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10436
Lectura placuta!

Tags
primatul papal, roma, vatican