![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 31.08.2010 at 16:42:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Pasajul corect :
1. Eu sunt vița cea adevărată și Tatăl Meu este lucrătorul. 2. Orice mlădiță care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; și orice mlădiță care aduce roadă, El o curățește, ca mai multă roadă să aducă. 3. Acum voi sunteți curați, pentru cuvântul pe care vi l-am spus. 4. Rămâneți în Mine și Eu în voi. Precum mlădița nu poate să aducă roadă de la sine, dacă nu rămâne în viță, tot așa nici voi, dacă nu rămâneți în Mine. 5. Eu sunt vița, voi sunteți mlădițele. Cel ce rămâne întru Mine și Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteți face nimic. 6. Dacă cineva nu rămâne în Mine se aruncă afară ca mlădița și se usucă; și le adună și le aruncă în foc și ard. 7. Dacă rămâneți întru Mine și cuvintele Mele rămân în voi, cereți ceea ce voiți și se va da vouă. 8. Întru aceasta a fost slăvit Tatăl Meu, ca să aduceți roadă multă și să vă faceți ucenici ai Mei. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si stiti cumva ca protestantii si catolicii care se cred inspirati de la Duhul Sfant fac aceste ritualuri impreuna? Ati fost vreodata sa vedeti cum este? Ati auzit de repaosul Duhului Sfant practicat de ambele parti, cand preotul/pastorul sufla Duh Sfant peste credinciosi si acestia cad pe jos si raman asa de la cateva minute pana la ore si cica chiar si zile? Cand a suflat peste mine nu s-a intamplat nimic pentru ca ma indoiam de tot ceea ce se petrecea acolo, insa altii, care au cazut, mi-au spus ca in momentul cand s-a suflat peste ei, le-au derapat picioarele singure de pe sol si s-au trezit pe jos. Ce diferenta ca dintre Rai si Iad vedeti intre cele doua practici catolica si protestanta? Ca eu nu am vazut sa fie nici una, cu atat mai mult cu cat fac ritualul impreuna! Citat:
Ati vazut vreodata sa se faca Botezul in baza promisiunii unor persoane nebotezate? Ca eu una, nu am vazut! Cand eu m-am nascut, Iisus deja platise pentru TOATE pacatele, iar promisiunea pentru mine a fost facuta de oameni DEJA BOTEZATI, si promisiunea consta doar in faptul ca o sa il accept pe Domnul in viata mea, cu alte cuvinte, ca o sa accept ceea ce Domnul a facut DEJA pentru mine. Nu este cazul Sfintei Fecioare pentru care nu a promis nimeni si Domnul inca nu facuse nimic, si pe deasupra avea si vointa libera sa refuze misiunea. Slava Domnului ca a avut puterea sa mearga pana la capat! Dar revenind, avand in vedere ca si Ioan Botezatorul a facut voia lui Dumnezeu, si el a zis, prin faptele sale, "Fie mie dupa cuvantul ta", si la fel si toti dreptii din Israel, ca au fost si oameni drepti in fata lui Dumnezeu care au facut voia Lui in toate, atunci, dupa teoria Dumneavoastra, trebuia sa fi fost si ei conceputi imaculat. Cine stie, poate ca asta va fi urmatoarea doctrina a Bisericii... |
|