![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
V-ati intrebat vreodata care din voi ar fi in stare sa reziste ore in sir, primind oameni, fiecare cu problemele si necazurile lui, ca e greu si sa-i asculti, daramite sa gasesti pentru fiecare vorba potrivita, sa ai resursele fizice necesare de a sta in aceeasi pozitie atat timp (ca doar stiti cum e atunci cand oamenii dau navala pe cate un parinte, acesta sta in mijlocul lor, in picioare de obicei). Un crestin care voia sa ajunga la Parintele Paisie, era foarte nemultumit si cartitor, ca statea de vreo doua-trei ore si nu mai ajungea la el. A plecat de la rand, s-a plimbat prin curtea Manastirii Surotii, apoi a auzit o maicuta spunand cuiva ca parintele sta de trei zile in picioare primind oamenii care veneau la el. Fara sa manance fara sa bea apa, fara sa stea jos! abia atunci si-a revenit omul in fire si a stat rabdator la rand, dorind ca parintele sa mai aibe putere sa-l primeasca si pe el. Care din noi ar putea face la fel, cand noi nu avem rabdare si intelegere sa purtam o conversatie normala? Last edited by Adriana Cluj; 31.08.2010 at 12:18:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Intr-adevar, nici un motiv. Decat acela ca se odihnea si dansul. Oare dupa cati vizitatori irascibili, nerabdatori? N-o sa ma las antrenata intr-o disputa. Sunt prea multe pe acest forum. Sa-ti ajute Dumnezeu sa intelegi ce am vrut sa spun, iar pe noi pacatosii sa ne ierte si sa ne miluiasca.
Last edited by Adriana Cluj; 31.08.2010 at 16:54:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
tatal meu momentan e mai in varsta decat era parintele atunci,si nu il aud ca spune ca nu isi poate face datoria zilnica,in conditiile in care jumate de zi e la cabinet,jumatate la tara,unde presteaza munci fizice!parintele teofil nu presta munci fizice,facea doar liturghia,si ma gandesc ca nu era zilnica!deci unde e acea oboseala supraomeneasca de nu a putut sa imi spuna o vorba buna?hai sa judecam corect lucrurile!realist,obiectiv!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar tu cu ce te ocupi Kira? |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=andreicozia;284019]O intrebare
Dar tu cu ce te ocupi Kira?[/QUOT sa inteleg ca do you want to marry me?cauta in postarile mele si vei gasi una din ocupatiile principale.a doua ocupatie principala tine de domeniul traducerilor din si in 5 limbi.multumit?dar nu e relevant cu ce ma ocup,pe bune!e relevant ce pot oferi acestui forum ovesti reale de viata,din care cei intelepti se folosesc,cei mai putin se smintesc....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iarta-ma ca ti-am scris si ti-am spus cum gandesc eu vizavi de o situatie exceptionala de a ta. Iarta, ridica-te, uita si IUBESTE_I pe toti din jurul tau mai ales pe cei ce-ti gresesc. Stiu ca e cel mai greu...dar merita sa incerci. " Doamne, nu ma lasa desvelit in faptele gresalelor mele; ca sa nu fiu izbit cu dureri chinuitoare si cazut in mana celui rau". Iertare pentru interventie si Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 17:22:05 |
| PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 15:14:43 |
| 7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 21:40:31 |
|
|